Închide meniul

Roman Abramovich, comunicat oficial cu privire la vânzarea lui Chelsea. „Astfel de sugestii sunt complet false!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 mai 2022, 20:42

Roman Abramovich, comunicat oficial cu privire la vânzarea lui Chelsea. „Astfel de sugestii sunt complet false!

Roman Abramovich caută cumpărător pentru Chelsea

Profimedia

Roman Abramovich a emis un comunicat oficial cu privire la vânzarea lui Chelsea. Oligarhul rus a negat informațiile apărute în presa internațională cum că s-ar fi decis să ceară un preț mai mare pentru fosta campioană din Premier League. Miliardarul a anunțat că planul de a dona toate veniturile din vânzarea lui Chelsea rămâne în picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În urma speculațiilor din mass-media în legătură cu vânzarea lui Chelsea FC, dorim să clarificăm următoarele puncte…

În primul rând, intențiile domnului Abramovich în ceea ce privește donarea veniturilor din vânzarea Chelsea către organizații de caritate nu s-au schimbat. De la anunțul inițial, echipa domnului Abramovich a identificat reprezentanți înalți ai organismelor ONU și ai marilor organizații caritabile globale care au fost însărcinate să formeze o fundație și să stabilească un plan pentru activitățile acesteia. Expertul independent principal a purtat conversații cu reprezentanții Guvernului, prezentând structura și planurile inițiale.Domnul Abramovich nu a fost implicat în această activitate și a fost gestionată independent de experți cu ani de experiență în organizații umanitare.

Roman Abramovich, comunicat oficial cu privire la vânzarea lui Chelsea

În al doilea rând, domnul Abramovich nu a cerut să i se ramburseze niciun împrumut – astfel de sugestii sunt complet false – la fel ca sugestiile că domnul Abramovich a majorat prețul clubului în ultimul moment. Ca parte a obiectivului domnului Abramovich de a găsi un custode bun pentru Chelsea, el a încurajat totuși fiecare ofertant pe parcursul acestui proces să se angajeze să investească în club – inclusiv în Academie, echipa feminină, reamenajarea necesară a stadionului, precum și menținerea lucrărilor, al Fundației Chelsea.

În urma sancțiunilor și a altor restricții impuse domnului Abramovich de Regatul Unit de când a anunțat că clubul va fi vândut, împrumutul a devenit, de asemenea, supus sancțiunilor UE, necesitând aprobări suplimentare. Aceasta înseamnă că fondurile vor fi înghețate și vor fi supuse unei proceduri legale guvernate de autorități. Aceste fonduri sunt încă alocate Fundației. Guvernul este conștient de aceste restricții, precum și de implicațiile legale.

Reclamă

Pentru a fi clar, domnul Abramovich nu are acces sau control asupra acestor fonduri și nu va avea niciun acces sau control asupra acestor fonduri în urma vânzării. În ciuda circumstanțelor în schimbare de la anunțul său inițial, el rămâne hotărât să găsească un cumpărător bun pentru Chelsea FC și să se asigure că încasările sunt destinate unor cauze bune”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții lui Roman Abramovich, citat de Fabrizio Romano.

Abramovich, forțat să scoată la vânzare caii familiei și o mașină de 1,2 milioane de lire

Potrivit presei din Anglia, angajații din firma de securitate deținută de Roman Abramovich se confruntă cu probleme mari de ordin financiar. Oligarhul rus a întârziat plata cheltuielilor din cadrul companiei, iar angajații au ajuns să își plătească singuri până și hârtia igienică, anunță The Sun.

400.000 de lire/lună este suma plătită de Roman Abramovich către firma de securitate care îl protejează pe teritoriul Marii Britanii. Însă din cauza sancțiunilor primite de patronul lui Chelsea, plățile respective au fost „înghețate”.

Reclamă 4 / 0/3

Mai precis, fosta soție a lui Abramovich, Irina Malandina, s-a ocupat de tăierea „finanțărilor care nu sunt necesare”, după ce Guvernul britanic i-a „înghețat” mai multe active miliardarului rus.

La ora actuală, sediul firmei lui Roman Abramovich a fost redus de la 3 etaje la unul singur, pentru a diminua cheltuielile. Pe lângă că nu se mai bucură de niciun beneficiu, acum angajații trebuie să își plătească singuri cablul TV și cheltuielile cu wi-fi-ul.

Abramovich a fost nevoit să renunțe la mai multe bunuri și proprietăți în ultima perioadă, pentru a face față crizei financiare. Recent, oligarhul rus a scos la vânzare caii deținuți de familia sa la conacul Fyning Hill, în West Sussex, precum și mai multe mașini clasice, inclusiv un Mercedes Gullwing în valoare de 1,2 milioane de lire.

Roman Abramovich ar fi avut, la începutul războiului, o avere de 8,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Roman Abramovich ar fi fost otrăvit în timpul negocierilor dintre Rusia și Ucraina

Volodimir Zelenski l-ar fi îndemnat pe preşedintele american Joe Biden, într-o convorbire telefonică recentă, să nu îl sancţioneze pe oligarhul rus Roman Abramovich, deoarece miliardarul rus ar putea fi un mediator util în negocierile de pace cu Moscova

Oligarhul rus Roman Abramovich şi negociatori ucraineni ai păcii ar fi fost otrăviţi într-o reuniune de la Kiev, la începutul lui martie.

Victimile au prezentat simptome de înroşire a ochilor, lăcrimare constantă şi dureroasă şi o jupuire a pielii pe faţă şi pe mâini. Abramovich face naveta între Moscova, Liov şi alte locuri în care au loc negocieri ruso-ucrainene.

Reclamă

Potrivit Daily Mail, Abramovich a fost cel mai afectat. Acesta și-ar fi pierdut vederea timp de câteva ore, fiind spitalizat de urgență în Turcia.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și