Închide meniul
Foto

Românca măritată cu Piero Ferrari a făcut senzaţie pe covorul roşu la Festivalul de la Veneţia

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2023, 9:32

Reclamă
Românca măritată cu Piero Ferrari a făcut senzaţie pe covorul roşu la Festivalul de la Veneţia

Românca măritată cu Piero Ferrari a făcut senzaţie pe covorul roşu la Festivalul de la Veneţia

Romina Gingaşu şi Piero Ferrari la Festivalul de Film de la Veneţia / Hepta

Romina Gingaşu, românca măritată cu omul de afaceri Piero Ferrari, a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneţia. Îmbrăcată într-o rochie roşie, cu un colier superb la gât, Romina a avut o apariţie spectaculoasă la braţul soţului ei, Piero Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri are o avere impresionantă, estimată de Forbes la circa 6,6 miliarde de dolari. În vârstă de 78 de ani, Piero Ferrari deţine 10% din compania Ferrari, fondată de tatăl său, Enzo Ferrari.

Românca măritată cu Piero Ferrari a făcut senzaţie pe covorul roşu la Festivalul de la Veneţia

Romina Gingaşu a devenit cunoscută în întreaga lume datorită mariajului cu Piero Ferrari. Absolventă a Academiei Tehnice Militare din Bucureşti, românca l-a cunoscut pe Piero Ferrari în timp ce lucra pentru compania Bombardier, care vinde avioane private de lux.

Romina Gingaşu a împlinit luna trecută 31 de ani. Antreprenoarea a mărturisit că, iniţial, în presă a apărut cu o vârstă mai mare cu 3 ani decât avea, de fapt.

L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării «de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?». Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am «decolat».

Reclamă

E foarte atent cu cheltuielile (n.r.: Piero Ferrari). Noi suntem o familie cât se poate de normală. (…) Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderobă pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta. Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a declarat Romina Gingașu pentru digifm.ro.

Romina Gingaşu şi Piero Ferrari la Festivalul de Film de la Veneţia / Hepta
Romina Gingaşu şi Piero Ferrari la Festivalul de Film de la Veneţia / Hepta

Moştenitorul lui Enzo Ferrari a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac. Piero Ferrari, însoţit de soţia lui româncă

Anul trecut, moştenitorul imperiului Ferrari a vizitat colecţia de maşini de lux a lui Ion Ţiriac. Piero Ferrari este prieten cu Ion Ţiriac. De altfel, miliardarul român este un fan al celebrului producător italian de maşini, deţinând 22 de autoturisme marca Ferrari.

Este un excelent om de afaceri (n.r. Ion Ţiriac), dar poate fi şi foarte amuzant, dacă vrea”, a declarat Piero Ferrari despre Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

În colecţia lui Ion Tiriac, Piero Ferrari a găsit şi o maşină specială pentru el. Este vorba despre faimosul F40, lansat în urmă cu 35 de ani de tatăl lui, legendarul Enzo Ferrari.

E ultima maşină pe care tatăl meu a prezentat-o pentru presă şi clienţi. A murit un an mai târziu”, a precizat patronul Ferrari.

Piero Ferrari e impresionat de David Popovici, vitezomanul apelor: „Nu îţi trebuie cea mai bună maşină, îţi trebuie cel mai bun corp”. Şi Simona Halep îi place magnatului italian.

Simona Halep, desigur! Mă uit când joacă la turnee”, mărturisea Piero Ferrari.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și