Închide meniul

Roxana Amina Capezan a câștigat medalia de aur la Campionatul European de lupte U23! Imnul României a răsunat în Sala Polivalentă din București

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 martie 2023, 21:59

Roxana Amina Capezan a câștigat medalia de aur la Campionatul European de lupte U23! Imnul României a răsunat în Sala Polivalentă din București

Roxana Amina Capezan a câștigat medalia de aur la Campionatul European de lupte U23

Roxana Amina Capezan / Facebook Federația Română de Lupte

Roxana Amina Capezan a câștigat medalia de aur la Campionatul European de lupte U23. Sportiva noastră a învins-o pe în finală pe azera Birgul Soltanova cu scorul de 6-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Denis Mihai i-a adus României primul aur la Europeanul de seniori sub 23 de ani de la București, a venit și rândul unei fete să devină campioană europeană.

Roxana Amina Capezan a câștigat medalia de aur la Campionatul European de lupte U23! Imnul României a răsunat în Sala Polivalentă din București

Sportiva Amina Roxana Capezan a câştigat, vineri, medalia de aur la categoria 65 kg, la Campionatul European de lupte Seniori U23, de la Bucureşti, anunță news.ro.

Pe treapta a treia a podiumului au urcat sportiva franceză Iris Mathilde Thiebaux şi letona Elma Zeidlere.

„Determinarea și dorința au fost atuurile Roxanei, iar noi suntem mândri de ea! Felicitări, Roxana! Felicitări antrenorilor Nikolay Stoyanov, Adina Popescu, Filip Marin și toți cei care au contribuit la descoperirea și pregătirea ei!

Reclamă

Prin rezultatele de excepție obținute de luptătoarele noastre la acest Campionat European Seniori U23, România scrie istorie și se clasează și pe locul 3 pe Națiuni, cu 128 de puncte. Felicitări”, a fost mesajul postat de Federația Română de Lupte.

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a câștigat medalia de bronz

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a reușit să cucerească medalia de bronz.

Reclamă 4 / 0/3

Luptătoarea, pasionată și de desen, s-a luptat și pentru părinții ei în Polivalentă. Tatăl e plecat la muncă în străinătate, pentru ca ea și frații ei să poată avea o viață mai bună.

Ca la razboi s-a luptat Ana Maria Pîrvu pentru medalia de bronz la europeanul de seniori sub 23 de ani de la București. Fata i-a dedicat medalia tatălui care este plecat la muncă în Danemarca. Cei doi se văd foarte rar și, de obicei, doar de sărbători.

Reporter: Cum crezi că se simte tata?: „Cred că în al nouălea cer, cum mă simt și eu!

Reporter: Cât de des vă vedeți?: „De sărbători, poate nici atunci”

Ana Maria Pîrvu spune că cei doi frați mai mari au ajutat-o să aleagă acest drum, iar desenul o ajută să își limpezească gândurile.

„Cand eram mai mici ne ciondăneam. La un moment dat făceam lupte în casă. Desenul mă ajuta să-mi pun gândurile în ordine”, a mai spus Ana Maria Pîrvu.

Denis Mihai i-a adus României medalia de AUR la Campionatul European de Lupte U23

Denis Mihai a adus primul aur al României la Europeanul de seniori sub 23 de ani, de la Bucureşti. A fost purtat pe brate de prieteni.

Reclamă

În finală, Denis Mihai l-a bătut pe un armean şi a luat primul lui aur european.

„(Reporter: Acesta este primul aur?) La nivel înalt, da. Deocamdată nu ştiu cum este, poate dacă ne mai întâlnim şi altă dată, o sa vă spun„, a spus Denis Mihai pentru AntenaSport.

Denis a băgat deja spaima în adversari. Şi vrea să o facă şi la Jocurile Olimpice.

„(Reporter: Tu eşti Denis pericol public?) La lupte! (Reporter: Care este visul tău?) Să iau cât mai multe medalii la Olimpiadă„, a mai spus luptătorul român.

La Europeanul de la Bucuresti, Denis Mihai i-a avut aproape pe prietenii lui. Anul trecut, a câştigat bronzul la competiţia similară de la Plovdiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și