Închide meniul
Foto

Rustam Khudzhamov, antrenor de fotbal, atac uluitor la adresa rușilor și a lui Vladimir Putin. „Acești porci trebuie să fie sacrificați!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 16:48

Rustam Khudzhamov, antrenor de fotbal, atac uluitor la adresa rușilor și a lui Vladimir Putin. „Acești porci trebuie să fie sacrificați!”

Vladimir Putin a început războiul în Ucraina pe 24 februarie

Profimedia

Rustam Khudzhamov, antrenor cu portarii la echipa Polissya, din liga a doua din Ucraina, a scris, luni, că rușii care susţin războiul declanşat de Vladimir Putin în Ucraina  trebuie să fie „sacrificați” pentru „genocidul” pe care l-au făcut de când a început războiul în țara vecină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Genocidul ucrainenilor. Asta se întâmplă în toată țara, asta au putut să facă rușii, care din anumite motive își spun ‘oameni’. Personal, susțin crearea unei organizații în țara noastră bazată pe exemplul Mossad-ului.

Rustam Khudzhamov, antrenor de fotbal, atac uluitor la adresa rușilor și a lui Vladimir Putin

Pentru a sacrifica acești porci în toate colțurile lumii, inclusiv femeile lor care se bucură de război. Trebuie să fie tăiați fără milă, ca vitele, în fața propriilor copii. Dacă se creează un astfel de serviciu, atunci vreau să fiu în el”, a scris Rustam Khudzhamov, pe Instagram, citat de sport.ua

Cadavrele a 57 de persoane au fost găsite într-o groapă comună la Bucha, oraş din regiunea Kiev unde forţele ucrainene au preluat din nou controlul în această săptămână şi unde au fost deja descoperite pe străzi numeroase trupuri neînsufleţite, a declarat duminică Serhii Kapliceni, şeful echipelor locale de salvare, scrie observatornews.ro

Preşedinţia Rusiei a respins categoric acuzaţiile privind atrocităţile comise în Bucha şi a anunţat propria investigaţie în acest caz, pe care îl consideră un nou efort de discreditare a armatei ruse. „Respingem categoric toate acuzaţiile”, a declarat luni Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de cotidianul Le Figaro, subliniind că Ministerul Apărării de la Moscova a depistat indicii privid „falsificarea imaginilor”.

Reclamă

Aproximativ 4,2 milioane de ucraineni au părăsit ţara de la începutul războiului declanşat de armata rusă, în 24 februarie.

Vitali Klitschko:  „O persoană sănătoasă la cap nu ar face așa ceva!”

Războiul din Ucraina a schimbat milioane de vieți, iar Vitali Klitschko nu poate trece peste ororile făcute de soldații lui Vladimir Putin. Primarul din Kiev a lansat un nou atac la adresa președintelui Rusiei.

„Cred că o persoană sănătoasă la cap nu ar face niciodată așa ceva. Nu e bine. Ce pot gândi despre un om care a distrus viețile a milioane de oameni în Ucraina, a luat mii de vieți, a adus tragedie în țara noastră?

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte surprins când primesc informații că peste 70 la sută dintre ruși susțin operațiunile militare din Ucraina, așa-numita ‘operațiune specială’. Știu de ce se întâmplă asta. Eu însumi m-am născut în Uniunea Sovietică și știu cum funcționează propaganda. Dar rușii încă nu și-au dat seama că aceasta este o tragedie nu numai pentru Ucraina, ci și o mare tragedie pentru Federația Rusă.

Rușii nu pot lua legătura cu rudele lor de pe front, pentru că multora le sunt luate telefoanele. Când vor primi informații că fiii, soții, frații lor nu mai sunt în viață, fiecare dintre ei își va pune întrebarea: ‘Ce făceam noi acolo?’, a spus Vitali Klitschko.

Zinchenko, mesaj macabru la adresa lui Vladimir Putin

Căpitanul naţionalei Ucrainei și-a ieșit din minți, luna trecută, și a spus că îi doreşte moartea lui Vladimir Putin, într-o postare ştearsă de pe Instagram.

Oleksandr Zinchenko a scris că speră că Vladimir Putin va avea parte de „cea mai dureroasă moarte”, cu cea mai mare de suferinţă. Jucătorul de 25 de ani l-a făcut pe Putin „mizerie” şi s-a plâns că mesajul său a fost eliminat de reţeaua de socializare.

Sper sa crapi de cea mai chinuitoare moarte posibilă, mizerie ce ești!”, a fost mesajul complet al lui Zinchenko.

Recomandări
  • Rustam Khudzhamov e antrenor cu portarii la echipa Polissya
  • Polissya evoluează în liga a doua din Ucraina

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și