Închide meniul

Război în Ucraina | Vitali Klitschko nu-și revine după atrocitățile comise de Vladimir Putin. „O persoană sănătoasă la cap nu ar face așa ceva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2022, 11:06

Război în Ucraina | Vitali Klitschko nu-și revine după atrocitățile comise de Vladimir Putin. „O persoană sănătoasă la cap nu ar face așa ceva!

Vitali Klitshcko e primarul Kievului

Profimedia

Războiul din Ucraina a schimbat milioane de vieți, iar Vitali Klitschko nu poate trece peste ororile făcute de soldații lui Vladimir Putin. Primarul din Kiev a lansat un nou atac la adresa președintelui Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că o persoană sănătoasă la cap nu ar face niciodată așa ceva. Nu e bine. Ce pot gândi despre un om care a distrus viețile a milioane de oameni în Ucraina, a luat mii de vieți, a adus tragedie în țara noastră?

Război în Ucraina | Vitali Klitschko, atac la Vladimir Putin

Sunt foarte surprins când primesc informații că peste 70 la sută dintre ruși susțin operațiunile militare din Ucraina, așa-numita ‘operațiune specială’. Știu de ce se întâmplă asta. Eu însumi m-am născut în Uniunea Sovietică și știu cum funcționează propaganda. Dar rușii încă nu și-au dat seama că aceasta este o tragedie nu numai pentru Ucraina, ci și o mare tragedie pentru Federația Rusă.

Rușii nu pot lua legătura cu rudele lor de pe front, pentru că multora le sunt luate telefoanele. Când vor primi informații că fiii, soții, frații lor nu mai sunt în viață, fiecare dintre ei își va pune întrebarea: ‘Ce făceam noi acolo?’, a spus Vitali Klitschko, citat de sport.ua.

Vitali Klitschko a rămas singur pe front, după ce fratele său a plecat în Germania

Vitali Klitschko a rămas singur pe front, după ce fratele său, Vladimir, a plecat în Germania. Primarul din Kiev a anunţat că acesta a luat decizia pentru a discuta cu mai mulţi politicieni despre situaţia în care se află Ucraina, ţară care a intrat în a 36-a zi de răboi cu Rusia.

Reclamă

”Prieteni, astăzi este foarte important să unim toate forţele – atât în Ucraina, cât şi să consolidăm poziţia şi acţiunile ţărilor partenere ale statului nostru. Vladimir a plecat cu o delegaţie din Ucraina pentru întâlniri în Germania.

Sunt planificate întâlniri cu politicieni şi oficiali ai Germaniei, pentru a discuta despre sprijinul politic al Ucrainei, despre asistenţă economică, umanitară şi militară pentru statul nostru”, a transmis Vitali Klitschko.

Rușii s-au retras din regiunea Kiev

Războiul din Ucraina a intrat în ziua 39. Armata ucraineană a reuşit să elibereze complet regiunea Kiev. Ultimii ruşi au plecat din Hostomel, care a fost primul oraş cucerit de armata rusă la începutul invaziei. Hanna Maliar, ministrul adjunct al Apărării din Ucraina a declarat că „întreaga regiune Kiev” a fost eliberată.

Reclamă 4 / 0/3

Explozii puternice în portul Odessa din sudul Ucrainei au fost raportate duminică dimineață, conform BBC. ONU a transmis că bilanțul victimelor în rândul civililor din Ucraina depășește 1000.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și