Închide meniul
Foto

S-a dezbrăcat în tribune și a atras toate privirile, iar acum e anchetată de poliție! Ce riscă tânăra care câștigă 5.000 de euro/lună din conținut pentru adulți

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2022, 21:30

S-a dezbrăcat în tribune și a atras toate privirile, iar acum e anchetată de poliție! Ce riscă tânăra care câștigă 5.000 de euro/lună din conținut pentru adulți

"Coyote Cutee" este fana lui Bari

Fana lui Bari s-a dezbrăcat în tribune / Instagram "Coyote Cutee"

O tânăra de 21 de ani s-a dezbrăcat în tribune la un meci al lui Bari și a atras toate privirile, iar acum e anchetată de poliție. Superba roșcată este poreclită „Coyote Cutee” și câștigă mii de euro lunar, din publicarea de conținut pentru adulți în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La unul dintre meciurile echipei sale favorite, tânăra a recurs la un gest care a făcut rapid înconjurul presei internaționale.

S-a dezbrăcat în tribune și a atras toate privirile, iar acum e anchetată de poliție

„Coyote Cutee” a rămas doar în lenjerie intimă, în tribune, cu fularul lui Bari deasupra capului (VEZI GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Lucrurile se pot complica pentru tânăra de 21 de ani, după ce imaginile postate în mediul online au ajuns la autoritățile din Italia. Dacă va fi găsită vinovată pentru gestul său de pe stadion, „Coyote Cutee” ar putea primi o amendă de câteva mii de euro, anunță presa din Italia.

Fana lui Bari este studentă la Universitatea din Urbino, la comunicare digitală. Ea câștigă sume răsunătoare din publicarea de conținut pentru adulți pe o platformă online. Abonamentul său lunar costă 25 de dolari, iar „Coyote Cutee” câștigă între 4.000 și 5.000 de euro pe lună.

Reclamă

Coyote Cutee, anunț ferm: „Mă simt liberă să-mi arăt corpul cum vreau!”

Fana lui Bari a vorbit recent despre subiectul respectiv:

„Ca femeie, mă simt liberă să-mi arăt corpul când vreau și cum vreau. Este alegerea mea. Creez conținut pentru OnlyFans și apoi îl vând. Fac totul singură. Nu mă consider vedetă porno”, a spus „Coyote Cutee”, citată de affaritaliani.it.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • O fană a lui Bari s-a dezbrăcat în tribune și a atras toate privirile, iar acum e anchetată de poliție

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și