Închide meniul
Foto

„S-a prăbuşit emoţional!”. Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf: „A ajuns la marginea prăpastiei”

Publicat: 28 iunie 2023, 13:23

Reclamă
„S-a prăbuşit emoţional!”. Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf: „A ajuns la marginea prăpastiei”

Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a divorţat de Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a făcut anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf, după ce antrenorul român a fost dat afară de la Neftchi Baku. Impresarul se teme pentru vitorul lui „Reghe”. Vedeta în vârstă de 50 de ani este îngrijorată că fostul ei soţ îşi poate ruina cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Anamaria Prodan i-a fost agent lui Reghecampf şi se gândeşte la ce este mai rău. „Lumea te bagă în seamă când ești cineva„, a fost avertismentul pe care i l-a transmis fostului fostului tehnician de la FCSB şi Universitatea Craiova.

Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria are un copil cu Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători a negat vehement zvonurile că „Reghe” ar fi rupt orice legătură cu Bebeto.

Eu nu vreau să comentez așa ceva pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării.

Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul, când are timp trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon. Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional.

Reclamă

Eu l-am învățat mereu că dacă nu ai echilibru în viața personală, cea profesională se va dărâma, și nimeni nu va mai sta lângă tine. Lumea te bagă în seamă când ești cineva, după, nici nu-ți mai cunoaște numele.

Agentul de jucători îi plânge de milă lui Reghecamp: „Păcat de toată cariera lui”

Într-adevăr, Laurențiu a ajuns la marginea prăpastiei astăzi, și trebuie să stea lângă copiii lui, să se încarce cu dragostea lor, nu mai așa poate să revină. Dacă nu, o să pierdem un antrenor mare, un antrenor într-adevăr fabulos, și o să vedem cum se prăbușește definitiv o carieră pe care eu am construit-o cu foarte mare greutate, în atât de mulți ani.

Când îți pierzi demnitatea și meseria, nu mai exiști nici ca bărbat, în ochii bărbaților sau a societății, iar dacă îți pierzi și meseria, te duci din ce în ce mai jos în fotbal, nu mai exiști, practic, pe nicăieri. Păcat de toată cariera lui și de imaginea pe care am construit-o 16 ani, dar fiecare își alege, doarme cum își așterne, și în viața este doar și doar despre alegeri făcute. Concluzia: cei ce roiesc astăzi pe lângă Laurențiu și aruncă vorbe de genul acesta, îi fac foarte, foarte mare rău„, a spus Anamaria Prodan la antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a rămas liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Neftchi Baku. Pleacă din Azerbaidjan şi ar putea reveni în Liga 1. Adrian Mititelu îl vrea la FC U Craiova 1948.

Câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf după ce a fost dat afară

Neftci a terminat pe locul trei în campionat şi a pierdut finala Cupei, motiv pentru care şefii clubului i-au căutat înlocuitor. „Reghecampf” a fost la un pas de o despărţire pe cale amiabilă cu oficialii lui Neftchi, dar şi-a ieşit din minţi când a aflat că antrenorul care urma să îi ia locul, Sergen Yalcin, era deja la echipă.

Potrivit sportinfo.az, Reghecampf s-a întors marţi seară la Baku pentru a discuta ultimele detalii ale despărţirii. Iniţial acceptase să plece fără să primească vreun ban, dar s-a răzgândit în momentul în care a aflat că se pregătea deja prezentarea lui Sergen Yalcin.

Jurnaliştii azeri anunţă că Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit atunci şi a cerut plata integrală a clauzei de reziliere. Şefii lui Neftchi nu au mai avut de ales şi i-au făcut pe plac. Ar fi vorba de 45.000 de euro, anunţă playsport.ro.

Laurenţiu Reghecampf pleacă alături de tot staff-ul de la Neftchi. Secunzii Viorel Dinu și Nicolae Grigore, preparatorul fizic Bogdan Cornel Merișanu și antrenorul de portari Florin Tene au rămas liberi de contract.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și