Închide meniul

Câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf după ce a fost dat afară! Motivul pentru care şi-a ieşit din minţi

Reclamă

Publicat: 21 iunie 2023, 17:36

Câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf după ce a fost dat afară! Motivul pentru care şi-a ieşit din minţi

Câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf după ce a fost dat afară de la Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost dat afară de Neftchi Baku. Antrenorul român în vârstă de 47 de ani a rămas liber de contract şi va pleca din Azerbaidjan. Ar putea semna cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftci a terminat pe locul trei în campionat şi a pierdut finala Cupei, motiv pentru care şefii clubului i-au căutat înlocuitor. „Reghecampf” a fost la un pas de o despărţire pe cale amiabilă cu oficialii lui Neftchi, dar şi-a ieşit din minţi când a aflat că antrenorul care urma să îi ia locul, Sergen Yalcin, era deja la echipă.

Câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf după ce a fost dat afară

Potrivit sportinfo.az, Reghecampf s-a întors marţi seară la Baku pentru a discuta ultimele detalii ale despărţirii. Iniţial acceptase să plece fără să primească vreun ban, dar s-a răzgândit în momentul în care a aflat că se pregătea deja prezentarea lui Sergen Yalcin.

Jurnaliştii azeri anunţă că Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit atunci şi a cerut plata integrală a clauzei de reziliere. Şefii lui Neftchi nu au mai avut de ales şi i-au făcut pe plac. Ar fi vorba de 45.000 de euro, anunţă playsport.ro.

Laurenţiu Reghecampf pleacă alături de tot staff-ul de la Neftchi. Secunzii Viorel Dinu și Nicolae Grigore, preparatorul fizic Bogdan Cornel Merișanu și antrenorul de portari Florin Tene au rămas liberi de contract.

Reclamă

Anamaria Prodan anunţase ce salariu încasează Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a rezistat exact un an pe banca lui Neftchi Baku. Iniţial s-a crezut că „Reghe” ar fi acceptat un contract amețitor în Azerbaidjan, dar Anamaria Prodan a venit atunci cu detalii din interior.

Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi… Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu un an.

Anamaria Prodan a fost agentul lui Laurenţiu Reghecampf. Cei doi au divorţat.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf negociază cu FC U Craiova 1948

Laurenţiu Reghecampf a rămas liber de contract, după ce a fost demis de Neftchi Baku. Antrenorul ar putea sta puţin timp pe „bară” însă, deoarece este ofertat de către FC U Craiova 1948. Ultima echipă pe care „Reghe” a antrenat-o în Liga 1 a fost Universitatea Craiova, rivala locală a celor de la FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu este în căutarea unui antrenor, după ce Joao Janeiro a decis să plece de la FC U Craiova 1948, la mai puţin de o lună după ce a fost prezentat oficial la echipă.

De cealaltă parte, Cristiano Bergodi este şi el liber de contract, după ce s-a despărţit de Sepsi, la finalul sezonului trecut. Tehnicianul italian a fost şi pe lista celor de la CFR Cluj, însă în cele din urmă a fost preferat Andrea Mandorlini, pentru banca clujenilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și