Închide meniul

S-a renunţat la acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală împotriva lui Mason Greenwood! Jucătorul s-ar putea întoarce la Manchester United

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2023, 19:09

S-a renunţat la acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală împotriva lui Mason Greenwood! Jucătorul s-ar putea întoarce la Manchester United

S-a renunţat la acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală împotriva lui Mason Greenwood

Mason Greenwood, în timpul unui meci pentru Manchester United/ Profimedia

S-a renunţat la acuzaţiile de tentativă de viol şi agresiune sexuală împotriva lui Mason Greenwood! Jucătorul a fost arestat în urmă cu aproape un an, după ce pe reţelele de socializare au fost postate imagini şi videoclipuri de către o tânără care l acuza pe acesta că a agresat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mason Greenwood este sub contract cu Manchester United până în 2025, încă nu a mai bifat niciun minut pentru trupa de pe Old Trafford după scandalul în care a fost implicat.

S-a renunţat la acuzaţiile de tentativă de viol şi agresiune sexuală împotriva lui Mason Greenwood

Poliţia britanică a anunţat că procedurile legale împotriva atacantului de la Manchester United, Mason Greenwood, care fusese acuzat de tentativă de viol şi agresiune, au fost abandonate.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, „care a fost arestat şi urmărit penal într-o anchetă deschisă în ianuarie 2021, nu se mai confruntă cu acuzaţii penale”, a declarat poliţia din Greater Manchester într-un comunicat.

Mason Greenwood a fost arestat în ianuarie 2022, după ce a fost acuzat de viol şi agresiune de către o femeie. El a fost apoi arestat din nou de poliţie pentru încălcarea controlului său judiciar. Această nouă arestare a precipitat în cele din urmă trimiterea fotbalistului în instanţă, anunţă news.ro.

Reclamă

„În contextul atenției îndreptate către acest caz, este corect să anunțăm faptul că bărbatul în vârstă de 21 de ani, care a fost acuzat și arestat în legătură cu o investigație demarată în ianuarie 2022, nu mai este subiectul unui dosar penal.

Procurorii au fost în permanență în contact cu echipa juridică, aceștia au anunțat fiecare noutate apărută în legătură cu acest caz. Alegerea de a nu continua cu investigația în acest stadiu și decizia de a încheia cazul nu au fost luate cu ușurință.

În ciuda interesului public față de acest caz, am decis să nu mai adăugăm niciun comentariu”, este mesajul transmis de autorităţi, conform dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă Manchester United va accepta ca Mason Greenwood să revină la echipă, sub comanda lui Erik ten Hag. Mijlocaşul de 21 de ani era cotat la 50 de milioane de euro, înaintea scandalului de agresiune sexuală.

Încă o lovitură pentru Mason Greenwood! Nike a rupt contractul cu fotbalistul acuzat de viol

Fotbalistul lui Manchester United, Mason Greenwood, acuzat de violenţă domestică, nu mai este sponsorizat de firma de echipament sportiv Nike.

„Mason Greenwood nu mai este sportiv Nike”, a anunţat marca sportivă, conform AFP.

Greenwood, în vârstă de 20 de ani, a fost eliberat pe cauţine, după ce a fost arestat iniţial pentru că a bătut-o pe iubita sa, el fiind acuzat şi pentru agresiune sexuală şi ameninţări cu moartea.

Totul a pornit de la imagini postate în social media de iubita fotbalistului, în care se vedea că tânăra era însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Jucătorul a fost suspendat de Manchester United şi dezvoltatorul de jocuri video EA Sports a anunţat că din produsele FIFA a fost înlăturat Greenwood. Fotbalistul a fost scos din echipele FIFA 2022 şi suspendat din pachetele FIFA Ultimate Team şi Ultimate Draft.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și