Închide meniul
Foto

„S-ar putea să-i ia inima pe salvamari!” „Ivana Knoll de România”, alături de un om de afaceri român în „raiul milionarilor”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2023, 17:52

Reclamă
„S-ar putea să-i ia inima pe salvamari!” „Ivana Knoll de România”, alături de un om de afaceri român în „raiul milionarilor”

Andreea Bododel, apariţie incendiară alături de un om de afaceri

Colaj Instagram

Andreea Bododel, cea care a fost comparată cu celebra Ivana Knoll după apariţiile la meciurile celor de la Farul, a avut o apariţie fabuloasă în „raiul milionarilor”. Mai mult, aceasta s-a distrat pe cinste alături de un cunoscut om de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel a făcut senzaţie în Mykonos, o locaţie unde vin să se distreze cei mai mulţi din milionarii din întreaga lume. Andreea Bododel a fost surprinsă, într-o seară, alături de Gheorghe Stelian, un cunoscut om de afaceri din România. Andreea Bododel şi omul de afaceri s-au distrat pe cinste până în zori, scrie cancan.ro.

„Ivana Knoll de România”, alături de un om de afaceri român în „raiul milionarilor”

Andreea Bododel şi-a anunţat prezenţa în Mykonos pe reţelele de socializare, iar fanii au reacţionat imediat.

Wow, ce sirenă„, „S-ar putea să-i ia inima pe salvamari” sau „O frumoasă, ca întotdeauna” au fost câteva dintre comentariile fanilor. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU IVANA KNOLL DE ROMÂNIA)

„Ivana Knoll de România” a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia

„Ivana Knoll de România” a avut o nouă apariţie electrizantă şi a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia. Cea mai înfocată fană a Farului lui Gică Hagi, Andreea Bododel, a postat pe reţelele sociale mai multe imagini în costum de baie. Fanii ei au reacţionat imediat.

Reclamă

Andreea a fost pe o plajă de fiţe din cea mai scumpă staţiune din România, de la malul Mării Negre, iar fotografiile pe care le-a făcut au devenit imediat virale. Postarea ei de pe contul de Instagram, care are 121.000 de urmăritori, a adunat mii de aprecieri în numai câteva ore. „La probat costume de baie!„, a fost mesajul transmis de frumoasa suporteră a Farului.

Reacţiile fanilor au fost pe măsură: „Poți fi la fel de „apreciată” și la Eforie, adică tu ești frumoasă oriunde, nu numai la….„, „Zeiţă„, „Frumuseţe divină„, „Superbă„.

„Ivana Knoll de România” a luat parte la sărbătoarea titlului cucerit de Farul lui Gică Hagi. Cea mai înfocată fană a constănţenilor a intrat pe teren imediat după victoria obţinută cu FCSB, scor 3-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea a făcut mai multe imagini în care apare alături de Gică Hagi, care ţinea în braţe trofeul Ligii 1. Ea a făcut senzaţie şi la petrecerea de titlu. Un fan, cel mai probabil al celor de la FCSB, a avut un comentariu acid după ce Farul a devenit campioana României.

Din păcate, ne bucurăm la 1 leu şi bocim la 100. Cu Farul iar se face tara de ruşine, prin Europa. CFR măcar făcea ceva„, a fost comentariul care a scos din minţi pe Andreea Bododel, cea mai înfocată fană a echipei lui Hagi.

Ştii ceva?! Eu sunt mândră de ai mei! Ţine pt tine “mizeriile” şi lasă-ne să ne bucurăm„, a reacţionat atunci Andreea Bododel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și