Închide meniul
Foto

„Ivana Knoll de România” a luat parte la sărbătoarea titlului câştigat de Gică Hagi: „Aşa arată o campioană!”

Publicat: 22 mai 2023, 10:38

„Ivana Knoll de România” a luat parte la sărbătoarea titlului câştigat de Gică Hagi: „Aşa arată o campioană!”

"Ivana Knoll de România" a luat parte la sărbătoarea titlului câştigat de Gică Hagi

Andreea Bododel, alături de Gică Hagi / Colaj Instagram

  • „Ivana Knoll de România” a luat parte la sărbătoarea titlului câştigat de Farul
  • S-a fotografiat alături de Gică Hagi

„Ivana Knoll de România” a luat parte la sărbătoarea titlului cucerit de Farul lui Gică Hagi. Cea mai înfocată fană a constănţenilor a intrat pe teren imediat după victoria obţinută cu FCSB, scor 3-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel a fost aproape să nimerească şi rezultatul exact la „finala” pentru titlu. Înaintea derby-ului anunţase că jucătorii Farului vor înscrie trei goluri în poarta roş-albaştrilor. Totuşi nu se aştepta ca FCSB să marcheze mai mult de un gol.

„Ivana Knoll de România” a luat parte la sărbătoarea titlului câştigat de Gică Hagi

Mai mult decât atât, fosta soţie a lui Tibi Bălan a îmbrăcat înainte de Farul – FCSB un tricou cu jucătorul care a marcat golul care i-a adus titlul lui Hagi, Louis Munteanu.

Reclamă

„Ivana Knoll de România” a postat, pe reţelele sociale, mai multe imagini în care apare atât pe teren, cât şi alături de Gică Hagi şi trofeul Ligii 1.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Andreea Bălan (@andreeabododel)

Aşa arată o campioană!„, a fost descrierea pe care a pus-o, la o fotografie cu tabela, femeia care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Andreea a pus, pe Insta Story, şi mai multe filmuleţe de la petrecerea de titlu a Farului, acolo unde Hagi a întreţinut atmosfera şi a cântat mai multe melodii greceşti.

Andreea Bododel a fost căsătorită cu Tibi Bălan, cu care are un băieţel. Cei doi au divorţat după doar un an de mariaj.

Kira Hagi, mesaj din cinci cuvinte după ce şi-a văzut tatăl campion în Liga 1

Kira Hagi nu a putut fi prezentă la stadionul din Ovidiu, acolo unde „Regele” Hagi a dat lovitura şi a primit medalia de campion. A filmat însă momentul în care a fost gravat trofeul Ligii 1 cu numele Farului şi a postat imaginile pe reţelele sociale.

“Campionii creeaza campioni!“ -Gheorghe Hagi ♥️♥️♥️♥️„, a scris Kira Hagi pe contul ei de Instagram. Postarea a primit peste 2000 de aprecieri şi zeci de mesaje.

Imediat după fluierul de final al lui Radu Petrescu, Hagi nu a mai stat pe teren să se bucure alături de jucători. A mers direct la loja în care se aflau familia și apropiații săi.

Kira Hagi şi-a văzut şi mama la festivitatea de premiere. Gică Hagi a intrat cu soţia pe teren, după ce Farul a devenit campioana României. A ţinut să îi mulţumească Marilenei pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat.

M-am îndrăgostit de a fi campion, am făcut o minune la Constanţa! Titlul se planifică în vară. Dacă nu vin jucători, nu are ce să iasă. Eu doar am planificat cu staff-ul şi am fost inspirat în decizii.

Reclamă

Ştiam că e meciul în care se vor marca goluri multe. Ne bucurăm că am avut controlul. Acum suntem puternici, toată Constanţa e fericită! Acum trebuie să facem o echipă foarte bună. Nu mai suntem Viitorul, suntem Farul.

Dedic titlul jucătorilor. Eu am muncit cu ei şi ei au muncit cu mine. Şi bineînţeles, soţia că mă suportă şi copiii pe care îi am, amândoi. Ea m-a lăsat să cheltui toţi banii, e cu mine, e lângă mine. Când acasă lucrurile nu stau bine… m-a lăsat să cheltui bani, mulţi„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
16
apr.
22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
16
apr.
22:39
Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam
16
apr.
21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 14 apr., 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
Liga 1 • 12 apr., 23:07
„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu
Liga 1 • 12 apr., 22:37
FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului