Închide meniul
Foto

„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2024, 20:12

Reclamă
„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani

Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc/ Instagram

Florinel Coman și soția lui au făcut o mică ședință foto de Paște. Cei doi au postat mai multe fotografii pe conturile de socializare, unde fanii au reacționat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Timofeciuc este soția lui Florinel Coman. Cei doi au împreună și o fetiță, pe nume Kasia.

Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște

Ioana Timofeciuc a postat fotografiile cu Florinel Coman, în prima zi de Paște, pe contul ei de Instagram (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Cei doi s-au fotografiat într-un decor verde, stând pe iarbă, la soare. Din fotografiile postate nu a lipsit nici fiica lor, Kasia.

Lasă-mă să-ți spun o poveste de dragoste”, a fost mesajul scurt postat de Ioana, la fotografiile cu Florinel Coman.

Postarea a devenit imediat virală și în doar o oră, a strâns peste 15.000 de like-uri și zeci de comentarii. „Un cuplu perfect”, a fost reacția unui dintre fani, în secțiunea de comentarii a postării.

Reclamă

Florinel Coman va face deplasarea la Craiova, pentru duelul FCSB-ului cu trupa lui Costel Gâlcă. Vedeta roș-albaștrilor s-a accidentat în duelul cu Sepsi, însă s-a refăcut după ce s-a tratat la Belgrad, la vraciul Marijana.

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman în Qatar. MM a dezvăluit că „Mbappe” s-a înțeles deja cu oficialii viitoarei sale echipe, Al Duhail, în ciuda faptului că aceștia nu s-au mai prezentat la București joi, atunci când erau programate negocieri.

După ce FCSB a devenit campioană, Gigi Becali a anunțat că oficialii lui Al Duhail vor veni la București să discute despre transferul lui Florinel Coman. Însă, joi, în ziua în care aceștia erau așteptați, nu s-au mai prezentat.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a declarat că nu cunoaște prea multe detalii despre acest lucru, însă a anunțat că Florinel Coman s-a înțeles deja cu viitoarea sa echipă. Gigi Becali va primi în schimbul lui Coman suma de cinci milioane de euro.

„Eu nu discut problema asta. N-am vorbit cu nimeni din Qatar, nici cu agenții. Știu de la Gigi că trebuiau să vină și n-au mai venit, dar știu de la Florin că s-au înțeles”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și