Închide meniul

Scandal amoros de proporţii! Adulterul a ieşit la iveală după o postare pe reţelele de socialiazare: „Băiatul ăsta a fost iubitul surorii mele”

Publicat: 10 aprilie 2023, 17:52

Reclamă
Scandal amoros de proporţii! Adulterul a ieşit la iveală după o postare pe reţelele de socialiazare: „Băiatul ăsta a fost iubitul surorii mele

Scandal amoros cu Sergio de la Fuente

Facebook Sergio de la Fuente

Scandal amoros de proporţii cu Sergio de la Fuente, căpitanul echipei de baschet al celor de la Valladolid. Clubul l-a dat de gol pe sportiv, după o postare pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul de baschet spaniol Real Valladolid a dezvăluit fără să vrea o dublă poveste de dragoste a căpitanului său, Sergio De la Fuente, printr-un mesaj pe reţelele de socializare. Mesajul a fost şters rapid, dar secretul a ieşit la iveală, informează Marca, citată de news.ro.

Clubul a ţinut să-i felicite pe De la Fuente şi pe partenera sa Laura pentru recenta naştere a fiicei lor. „Bine ai venit pe lume, Carlota! Şi felicitări Laura şi Sergio pentru această veste grozavă! Încă o veveriţă în familie!„, au scris ei pe contul de Twitter al echipei.

Scandal amoros de proporţii cu Sergio de la Fuente, căpitanul echipei de baschet al celor de la Valladolid.

Dar ceea ce părea un mesaj de sărbătoare inofensiv a ajuns să se transforme într-un scandal.

Înainte ca mesajul să fie şters, Alicia, soţia lui Fernando San Emeterio, fost jucător al clubului şi acum antrenor secund la Valencia Basket, a răspuns şi a spus că până de curând De la Fuente era iubitul surorii ei: „Uau! Ei bine, ce surpriză! Băiatul ăsta a fost iubitul surorii mele până mai ieri. De trei ani. Ei bine, nimic. Fie ca el să fie foarte fericit şi să trăiască dragostea dublă”. San Emeterio a adăugat: „Confirm…”.

Reclamă
Reclamă 4

În acest fel s-a descoperit că De la Fuenta a avut două relaţii cu două femei în aceeaşi perioadă de timp, având o fiică cu una dintre ele.

Reclamă
Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:59

„Am fost varză!” Marcel Răducanu nu i-a menajat pe „tricolori”, după Belgia – România 2-0: „Am avut mari probleme acolo”

8:54

„V-ar fi plăcut să îl vedeţi şi pe Mitriţă pe teren?” Reacţia lui Mihai Rotaru după Belgia – România 2-0!

8:34

„Poate România să se califice?” Kevin De Bruyne a răspuns fără să ezite, după victoria Belgiei la EURO 2024

8:33

Presa belgiană i-a lăudat pe tricolori după Belgia – România 2-0: „Puternici şi rezistenţi”! Ce ar urma în grupa E: „Thriller”

0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 5 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și