Închide meniul
Foto

Scandal amoros de proporţii! Soţia „înşelată” a reacţionat vehement! Şi soţul acuzat de adulter a luat poziţie: „Îmi pare foarte rău!”

Publicat: 31 ianuarie 2023, 10:51

Scandal amoros de proporţii. Keita Balde şi soţia lui, Simona Guatieri, au reacţionat după acuzaţiile incredibile lansate de Mauro Icardi. Fostul star de la Inter l-a acuzat pe Balde că a avut o relaţie amoroasă cu Wanda Nara.

Reclamă
Scandal amoros de proporţii! Soţia „înşelată” a reacţionat vehement! Şi soţul acuzat de adulter a luat poziţie: „Îmi pare foarte rău!”

Colaj Instagram

După ce Mauro Icardi a anunţat că deţine probe compromiţătoare cu privire la relaţia extraconjugală dintre Keita Balde şi Wanda Nara. Atât Balde, cât şi soţia acestuia, Simona Guatieri au reacţionat prompt după acuzaţiile lui Icardi.

Reclamă

Îmi pare foarte rău că eu, soția mea Simona și cei doi copii frumoși ai noștri au ajuns în mijlocul acestei furtuni din presă. Îi rog pe toți să-mi respecte familia„, a afirmat Keita Balde conform Marca, în timp ce soţia sa a postat un mesaj pe reţelele de socializare.

Reclamă

Ei (n.r. Mauro și Wanda) din asta trăiesc. Există femei serioase, sensibile, sincere, oneste și există femei pe care noi, în italiană, le numim ‘vite’„, a postat Guatieri, pe Instagram.

Mauro Icardi şi Keita Balde au fost colegi la Inter în sezonul 2018 – 2019.

Mesajul lui Mauro Icardi care a declanşat scandalul

Mauro Icardi a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a avertizat-o pe soţia lui Balde că este înşelată. Icardi susţine că şi acum Balde îi trimite mesaje Wandei Nara, deşi nu este divorţată.

„Am avertizat o biată încornorată, să fie conștientă că soțul ei nu a încetat să-i scrie soție mele (nu suntem divorțați). Am și mesajele, fotografiile și tot ce i-a trimis el prin mesaje private pe Instagram pentru că mi le-a trimis propria soție (evident că nu le voi publica).

Clarificăm și că nu m-am certat cu Wanda. Am stat până la 6:00 dimineața într-un apel video ca să stabilim întoarcerea copiilor noștri (n.r. la Istanbul). … Stai foarte calm, că nu te va contacta nimeni vreodată, iar dacă se va întâmpla ai acordul meu să oferi dovezile„, a fost mesajul postat de Icardi.

Wanda Nara a anunţat că divorţează de Mauro Icardi

Wanda Nara (35 de ani) a anunţat în septembrie că divorţează de Mauro Icardi (29 de ani), după ce a intermediat transferul atacantului argentinian de la PSG la Galatasaray. Relaţia dintre ei se răcise încă din luna octombrie a anului trecut, când au apărut acuzaţii de infidelitate.

Wanda Nara a cedat şi a recunoscut că nu mai e loc de împăcare. Se anunţă divorţul anului! Întrebată pe Instagram de cât timp este căsătorită cu Icardi, aceasta a avut o reacţie surprinzătoare: „Am fost nouă ani împreună”

Soţia lui Mauro Icardi a venit imediat cu noi lămuriri, potrivit thesun.co.uk. S-a ferit totuşi să ofere detalii despre despărţire.

„Este foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea și speculațiile care apar în mass-media, este mai bine să aflați de la mine. Nu mai am nimic de clarificat și nu am de gând să dau niciun fel de detaliu despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, nu doar pentru mine, ci mai ales pentru copiii noștri”, a scris Wanda Nara.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea