Închide meniul
Foto

Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara! Fotbalistul și-a gășit alinarea în brațele unui model din Venezuela! Cum arată femeia care i-a sucit mințile fostului jucător de la PSG

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 11:27

Mauro Icardi și Shannon de Lima formează o relație

Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara! Fotbalistul și-a gășit alinarea în brațele unui model din Venezuela!

Shannon de Lima / Instagram

  • Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara!

Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara! Fotbalistul și-a gășit alinarea în brațele unui model din Venezuela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au despărțit recent, însă atacantul argentinian a trecut repede peste. Jucătorul împrumutat de PSG la Galata s-a refugiat în brațele lui Shannon de Lima, un model din Venezuela.

Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara! Fotbalistul și-a gășit alinarea în brațele unui model din Venezuela

Shannon de Lima, noua cucerire a lui Icardi a devenit celebră în 2014, atunci când s-a căsătorit cu celebrul cântăreț Marc Anthony. Mariajul a durat numai 2 ani. Ulterior, Shannon a format o relație cu James Rodriguez, ocupând din nou prima pagină a ziarelor mondene. Relația cu starul columbian a durat aproape 4 ani.

Reclamă

În prezent, iubita lui Mauro Icardi are 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram, fiind un adevărat influencer.

Wanda Nara a anunţat că divorţează de Mauro Icardi

Wanda Nara (35 de ani) a anunţat în septembrie că divorţează de Mauro Icardi (29 de ani), după ce a intermediat transferul atacantului argentinian de la PSG la Galatasaray. Relaţia dintre ei se răcise încă din luna octombrie a anului trecut, când au apărut acuzaţii de infidelitate.

Reclamă

Wanda Nara a cedat şi a recunoscut că nu mai e loc de împăcare. Se anunţă divorţul anului! Întrebată pe Instagram de cât timp este căsătorită cu Icardi, aceasta a avut o reacţie surprinzătoare: „Am fost nouă ani împreună”

Soţia lui Mauro Icardi a venit imediat cu noi lămuriri, potrivit thesun.co.uk. S-a ferit totuşi să ofere detalii despre despărţire.

„Este foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea și speculațiile care apar în mass-media, este mai bine să aflați de la mine. Nu mai am nimic de clarificat și nu am de gând să dau niciun fel de detaliu despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, nu doar pentru mine, ci mai ales pentru copiii noștri”, a scris Wanda Nara.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”
Olimpiu Moruţan, gest de "fair play-ul al secolului", în partida cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 9:18
Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului”! Ce a făcut românul în timpul meciului cu Galatasaray
Oficialii lui Galarasaray au postat un mesaj superb pentru Gică Hagi
Fotbal extern • 5 feb., 16:40
Galarasaray, mesaj superb pentru Gică Hagi. Turcii nu l-au uitat pe „Rege”, în ziua în care a împlinit 59 de ani: „Te iubim!”
Adrian Mutu, verdict despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray
Liga 1 • 2 feb., 15:35
Adrian Mutu, verdict despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray: „Nu spun nu!” Ce a spus despre duelul cu Petrolul