Închide meniul
Foto

Scandal amoros de proporţii! Un star din naţionala Braziliei are relaţii cu 3 femei în acelaşi timp. Una dintre amante, chemată în Qatar

Publicat: 5 decembrie 2022, 13:17 / Actualizat: 5 decembrie 2022, 14:47

Scandal amoros de proporţii! Un star din naţionala Braziliei are relaţii cu 3 femei în acelaşi timp. Una dintre amante, chemată în Qatar

Cele 3 femei din viaţa lui Antony

Colaj Insragram

  • Scandal amoros de proporţii
  • Un star din naţionala Braziliei are relaţii cu 3 femei în acelaşi timp

Scandal amoros de proporţii! Un star din naţionala Braziliei are relaţii cu 3 femei în acelaşi timp. Una dintre amante a fost chemată în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba de Antony, starul pe care Manchester United a plătit 95 de milioane de euro. Acesta şi-a lăsat iubita oficială la Manchester pe timpul Mondialului din Qatar, iar una dintre amante se află la Londra.

Scandal amoros de proporţii! Un star din naţionala Braziliei are relaţii cu 3 femei în acelaşi timp

De parcă nu era de ajuns, Antony a chemat a doua amantă în Qatar, acolo unde se află cu naţionala Braziliei, scrie presa din Brazilia. Relaţia oficială a lui Antony este cu Rosilene Xavier, cea care i-a dăruit un băieţel. Starul lui Manchester United şi-a reluat relaţia cu DJ Gabi Cavallin, pe care a lăsat-o la Londra.

Reclamă

Ultima cucerire a starului de la United este Ingrid Lana. Acesta din urmă este căsătorită şi a ajuns în Qatar pentru a-i ţine companie starului brazilian.

Antony, starul lui Manchester United, a izbucnit în plâns după ce a aflat că este în lotul pentru CM din Qatar. Imagini virale

Antony, starul lui Manchester United, a izbucnit în plâns după ce a aflat că este în lotul pentru CM din Qatar. Brazilia este prima echipă de top care a anunţat lotul penbtru Cupa Mondială din Qatar. Brazilia, una dintre marile favorite la câştigarea Campionatului Mondial, are un lot plin de vedete. Printre ele se află şi Antony, starul lui Manchester United. Acesta a început să plângă în momentul în care şi-a auzit numele.

Reclamă

Manchester United a plătit 95 de milioane de euro lui Ajax pentru Antony

Manchester United a plătit 95 de milioane de euro lui Ajax pentru Antony. Manchester United continuă să se întărească, după transferul răsunător al lui Casemiro de săptămânile trecute. Trupa de pe Old Trafford i-a depăşit pe cei de la Real Madrid, şi au plătit cei mai mulţi bai pe un jucător în această vară.

Manchester United a efectuat cel de-al 5-lea transfer în această vară. Pe lângă Antony, „Divaolii” i-au mai transferat pe Casemiro, Lisandro Martinez, Christian Eriksen şi Tyrell Malacia. Până la transferul lui Antony, cea mai scmpă mutare a verii era cea a lui Aurelien Tchouameni, de la Monaco la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Ajax a refuzat prima ofertă venită din partea trupei de Old Trafford, însă Manchester Unted a insitstat pentru serviciile mijlocaşului dreapta. Şi Antony şi-a forţat plecarea de la „lăncieri”, prin refuzul de a lua parte la antrenamente.

În cele din urmă, plecarea lui Antony le va aduce în conturi celor de la Ajax suma colosală de 95 de milioane de euro, care se poate transforma în 100 de milioane, în funcţie de anumite bonusuri stipulate în contract. Brazilianul va semna o înţelegere valabilă până în 2027, cu opţiune de prelungire până în 2028, conform ziaristului italian Fabrizio Romano.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool
Fotbal extern • 13 feb., 15:27
Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool! Vis împlinit pentru antrenorul suedez
Jucătorii lui Ajax salută cei 250 de fani care au făcut deplasarea pentru meciul cu Waalwijk
Fotbal extern • 7 dec., 17:19
Gest superb făcut pentru suporteri de un club din Europa! Câţi fani au făcut deplasarea de 6 minute
Toulouse - Liverpool 3-2 și Ajax - Brighton 0-2
Europa League • 10 nov., 0:02
Toulouse – Liverpool 3-2 și Ajax – Brighton 0-2! Toate rezultatele din Europa League sunt AICI