Închide meniul
VIDEO

Scandal înainte de CFR Cluj – FCSB. Fanii s-au încăierat în centrul oraşului. Au „zburat” scaune la terasele din Cluj-Napoca

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2022, 19:09

Scandal înainte de CFR Cluj – FCSB. Fanii s-au încăierat în centrul oraşului. Au „zburat scaune la terasele din Cluj-Napoca

Scandal înainte de CFR Cluj - FCSB

Colaj Instagram

Au fost incidente înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Fanii celor două echipe au aprins chiar şi mai mult atmosfera înaintea meciului care are o miză uriaşă în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

820 de ultraşi ai roş-albaştrilor au făcut deplasarea pentru a-i susţine pe jucătorii lui Toni Petrea în Gruia. Din primele informaţii, se pare că a ieşit cu scandal în centrul oraşului, cu câteva ore înainte de startul partidei.

Scandal înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB. S-a aruncat cu scaune

Suporterii din brigada Skins Berceni, al cărui lider este Gheorghe Mustaţă, au postat un video cu ceea ce s-a întâmplat la terase. Pe imagini se pot vedea cum mai multe scaune sunt aruncate de huligani. Mai mulţi fani au fugit din calea lor. A fost scandal înainte de CFR Cluj – FCSB

View this post on Instagram


A post shared by Skins Berceni 1996 (@skinsberceni1996)

Reclamă

Avem 820 de bilete, s-au dat toate. Oriunde joacă Steaua (n.r. – FCSB) se umple stadionul. Eu și dacă aș pleca singur din București, când ajung acolo aș avea lângă mine 2-3.000 de oameni”, a transmis Gheorghe Mustaţă, înaintea meciului, pentru fanatik.ro.

Lucian Becali, nepotul patronului FCSB, implicat într-o bătaie pe Arena Naţională

Au fost scene şocante chiar şi pe Arena Naţională, la FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Un suporter a fost lovit cu bestialitate de mai mulţi fani, în zona VIP a stadionului. Nici intervenţia stewarzilor nu i-a calmat pe scandalagii.

Mai mulţi bărbaţi au continuat să lovească un tânăr, deşi acesta era căzut pe scaune. Conform imaginilor obținute în exclusivitate de AS.ro, printre bărbaţii violenţi a fost și Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Pe imagini se poate vedea cum Lucian Becali este unul dintre bărbaţii care îl lovesc pe suporterul căzut pe scaune, deşi acesta nu mai avea o atitudine agresivă şi, în acel moment, era într-o postură defensivă. În imagini apare nepotul lui Gigi Becali cum îl lovește cu pumnii pe suporter.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și