Închide meniul

Scene dramatice în Franţa. Un jucător al lui OGC Nice a ameninţat că se sinucide aruncându-se în gol de la mare înălţime!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2023, 13:31 / Actualizat: 29 septembrie 2023, 15:49

Reclamă
Scene dramatice în Franţa. Un jucător al lui OGC Nice a ameninţat că se sinucide aruncându-se în gol de la mare înălţime!

Scene dramatice în Franţa. Un jucător al lui OGC Nice ameninţă că se sinucide aruncându-se în gol de la mare înălţime!

Sursa foto: unsplash.com

Scene dramatice în Franţa. Un jucător al lui OGC Nice, Alexis Beka Beka, a ameninţat cu sinuciderea, aflându-se pe un viaduct, Magnan, la 100 de metri înălţime de pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Marca, au intervenit Jandarmeria şi Ambulanţa în acest caz. S-au purtat negocieri, încheiate cu succes. La faţa locului s-au deplasat un psiholog al clubului şi a chiar şi armata. Toată lumea a încercat să îl convingă pe tânăr să nu se arunce de pe viaduct şi, din fericire, operaţiunea a avut succes.

Scene dramatice în Franţa. Un jucător al lui OGC Nice a ameninţat că se sinucide

Update Alexis Beka Beka este în regulă! El a fost dat jos în siguranţă de pe viaduct

Viaductul Magnan se afla pe autostrada A8 din Nisa, spre Italia-Aix, la o înălţime de circa 100 de metri.

Având în vedere situația gravă în care se găsea jucătorul ei, echipa OGC Nice tocmai și-a anulat operațiunile de presă programate pentru această vineri, relatează RMC Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit France Bleu Azur, jucătorul este Alexis Beka Beka, în vârstă de 22 de ani. El a sosit la OGC Nice în vara anului trecut, de la CSKA Moscova. Alexis Beka Beka nu a evoluat încă pentru Nice în acest sezon.

Cotat la 4,5 milioane de euro de către transfermarkt.com, Beka Beka a fost transferat pentru 12 milioane de euro de către Nice de la CSKA Moscova. Beka Beka a evoluat pentru toate naţionalele Under ale Franţei, începând cu cea Under 17 şi a debutat şi pentru naţionala mare a Franţei. A evoluat pentru reprezentativa Franţei la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, care au avut loc în 2021.

Mark Selby, detalii uimitoare despre problemele psihice pe care le-a avut în ultimii doi ani: ”Am avut gânduri de sinucidere”

Mark Selby a oferit noi detalii uimitoare despre problemele psihice pe care le-a avut, în ultimii doi ani. Englezul a trecut peste gândurile de sinucidere și luptă cu Luca Brecel, în finala Campionatului Mondial.

Reclamă

”The Jester from Leicester” devenea campion mondial pentru a patra oară, în 2021, dar nimic nu anunța perioada infernală prin care jucătorul de 39 de ani. Au urmat 20 de luni fără trofeu, până la titlul de la English Open 2022. Selby a explicat cum a reușit să treacă peste depresie.

”Să vorbesc despre problemele mele mintale a fost un mare pas înainte. Trecuseră 18 sau 19 luni în care nu am câștigat nimic și aveam nevoie să trec de o anumită barieră. Faptul că am ieșit public și am vorbit despre lucrurile care mă apasă m-a făcut să ies din cutia în care intrasem și m-a ajutat să încep să câștig din nou.

Să vorbesc răspicat despre ce mă apăsa a însemnat totul, mi-aș fi dorit să spun lucrurile acelea mai repede, pentru că m-am eliberat. Am fost foarte jos, nu știam ce urmează să se întâmple și am avut chiar gânduri de sinucidere.

Să verbalizez lucrurile care mă răscoleau a însemnat mai mult decât am realizat în snooker. A reprezentat un succes mai mare decât orice victorie la masa de joc”, a spus cvadruplul campion mondial, citat de eurosport.ro.

 

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:16

David de Gea, aproape de revenirea în fotbal! Clubul la care poate ajunge, după 1 an de absență

21:12

Federico Piovaccari, anunţ „şoc” înainte de dubla FCSB – Virtus: „Mă retrag din fotbal pe Ghencea”! Şi-a ales noua meserie

20:45

Didier Deschamps a „luat foc” înainte de Spania – Franța! Mesaj dur pentru contestatari: „Uitați-vă la altceva!”

20:32

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec: „A avut semipareză, iar Gigi Becali zicea că se alintă”

20:19

Elina Svitolina a plâns după ce s-a calificat în sferturi la Wimbledon: „O zi foarte grea”

20:04

„Afirmații mincinoase!” Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali! Declația de la care a pornit „războiul”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și