Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea, răsfăţată de Grigor Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani! Imagini „fierbinţi” cu cei doi îndrăgostiţi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 22:19 / Actualizat: 9 august 2023, 9:13

Mădălina Ghenea, răsfăţată de Grigor Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani! Imagini „fierbinţi” cu cei doi îndrăgostiţi

Mădălina Ghenea, răsfăţată de Grigor Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani

Madalina Ghenea şi Grigor Dimitrov / Colaj Profimediaimages

Mădălina Ghenea a fost răsfăţată de Grigor Dimitrov, în ziua în care frumoasa româncă a împlinit vârsta de 36 de ani. Bulgarul s-a retras de la turneul de la Toronto, pentru a petrece alături de iubita lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov formează un cuplu de câteva luni, şi nu se feresc să se afişeze. Românca îl însoţeşte pe bulgar la fiecare turneu la care acesta participă.

Mădălina Ghenea, răsfăţată de Grigor Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani

Mădălina Ghenea a postat o serie de fotografii pe contul oficial de Instagram, unde a dezvăluit cum a fost răsfăţată de Grigor Dimitrov (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Răsfăţul a fost unul în cinci paşi. Primul a fost zborul, cei doi plecând într-o scurtă vacanţă. Al doilea, frumoasa româncă a savurat un ceai, relaxându-se la un spa. Al treilea pas a fost reprezentat de o relaxare şi la piscină, alături de Grigor Dimitrov.

Bulgarul a imortalizat acest moment, şi a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde i-a urat „la mulţi ani” iubitei sale.

Reclamă

Pentru al patrulea pas, Mădălina Ghenea a postat o fotografie cu un superb buchet de trandafiri, primit probabil de la Grigor Dimitrov. Iar în cele din urmă, pasul final a fost o baie cu spumă.

Pentru a nu o lăsa pe Mădălina Ghenea singură de ziua ei de naştere, Grigor Dimitrov s-a retras de la turneul de la Toronto. Decizia a fost una surprinzătoare, având în vedere că turneul este de categorie Masters, iar bulgarul se afla într-o formă excelentă, după semifinala bifată săptămâna trecută la Washington.

Dimitrov ar fi trebuit să joace marţi, în primul tur, contra lui Borna Coric. În cele din urmă, bulgarul de 32 de ani a fost înlocuit de Vukic.

Reclamă 4 / 0/3

Mădălina Ghenea iubeşte cu patimă: „Tu faci imposibilul posibil!”

Mădălina Ghenea iubeşte cu patimă. Fotomodelul de origine română trăieşte o poveste de dragoste intensă cu Grigor Dimitrov, jucător bulgar de tenis.

Cei doi şi-au făcut publică relaţia şi postează mesaje intense. Astfel, Mădălina Ghenea a postat un filmuleţ cu o pasăre care îşi menţine echilibrul pe partenerul său.

„Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”, a scris Mădălina Ghenea. Replica lui Grigor Dimitrov a venit imediat. „Magia plutește în aer când sunt cu tine”, a scris bulgarul.

Grigor Dimitrov a avut o relaţie cu Maria Sharapova. Totodată, presa a scris că s-a întâlnit în trecut şi cu Serena Williams. Presupusa relaţie a lui Dimitrov cu Serena Williams ar fi creat disensiuni între Sharapova şi Serena. Antrenorul Rick Macci, care le-a pregătit pe ambele, dădea de înţeles acest lucru.

Dimitrov a avut o relaţie şi cu Nicole Scherzinger, după ce cântăreaţa s-a despărţit de Lewis Hamilton. Pe lista iubitelor lui Dimitrov a mai fost trecută şi Lolita Osmanova, fiica oligarhului rus Eldar Osmanov, potrivit essentiallysports.com.

De partea cealaltă, Mădălina Ghenea s-a iubit în trecut cu Gerard Butler. În presă au apărut informaţii şi despre o scurtă relaţie a actriţei cu Leonardo DiCaprio. Frumoasa actriţă din România are un copil cu Matei Stratan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și