Închide meniul

Şerban Copoţ, campion naţional la Yachting! Prezentatorul iUmor a câştigat şi Cupa României. „Am început de la 9 ani și am rămas îndrăgostit de acest sport”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2022, 10:57

Şerban Copoţ, campion naţional la Yachting! Prezentatorul iUmor a câştigat şi Cupa României. „Am început de la 9 ani și am rămas îndrăgostit de acest sport

Şerban Copoţ, campion naţional la Yachting!

Şerban Copoţ, campion naţional la Yachting / Instagram https://www.instagram.com/serbancopot/

Şerban Copoţ, campion naţional la Yachting! Cunoscutul prezentator al emisiunii iUmor e campion şi când vine vorba de sport! Colegul nostru de la Antena 1 a câştigat titlul naţional la Yachting la Clasa 2, alături de echipajul Hope.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul care face o echipă perfectă cu Dan Badea la iUmor a sărbătorit cum se cuvine victoria, alături de colegii din echipaj, cu şampanie. „Echipajul Hope este numărul 1”, a fost anunţul făcut care a fost însoţit de celebrul hit al lui Queen, „We are the Champions”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Serban Copot (@serbancopot)

Şerban Copoţ, campion naţional la Yachting

Succesul a venit după ultima etapă disputată weekend-ul trecut şi nu este singurul trofeu adjudecat de Copoţ şi echipajul din care face parte. Aceştia şi-au trecut în palmares şi Cupa României.

„Pasiunea pentru sailing o am din familie. Tata și doi frați de-ai mei sunt navigatori, deci se poate înţelege de ce am fost atras de sporturile de apă. Am început de la 9 ani și am rămas îndrăgostit de acest sport de atunci. Cu niste intermitențe îl practic de 32 de ani”, spunea, în această vară Copoţ, pentru www.a1.ro.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Serban Copot (@serbancopot)

„Nu am foarte mult timp să aloc acestei pasiuni, dar mă bucur că echipajul Hope (campionii nationali en-titre) mă primește cu drag de cate ori îmi permite programul”, a adăugat el.

Faptul că Şerban se simte în largul său la bordul ambarcaţiunilor are legătură cu faptul că el este absolvent al Liceului de Marină Civilă din Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Șerban Copoț a câștigat aurul la o celebră competiție de sailing

În această vară, Şerban Copoţ a adus un trofeu în România, după ce a câştigat o competiţie internaţională.

„Weekendul acesta s-a desfășurat Friendship Regatta Varna, au fost 3 zile în care au fost 5 curse superbe. Am reușit performanța de a câștiga 4 din cele 5 curse și prin urmare am luat locul 1 la clasa de bărci A2, deci trofeul Varna a venit în Romania. A fost o regatta plină de peripeții la care au participat cam 40 de echipaje”, spunea Copoţ, pentru sursa citată mai sus.

Pe Şerban Copoţ îl puteţi vedea în fiecare duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY, în cadrul emisiunii iUmor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și