Închide meniul
Foto

Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap: „L-ai învins pe Pique şi în afara terenului!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 noiembrie 2023, 17:29

Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap: „L-ai învins pe Pique şi în afara terenului!”

Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap

Sergio Ramos şi Shakira / Colaj Profimediaimages/Instagram

Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei, la gala Grammy Latinos, iar imaginile au devenit imediat virale. Fundaşul de 37 de ani, care a scris istorie la Real Madrid, şi-a dat astfel fanii peste cap. A primit sute de comentarii savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta soţie a lui Gerard Pique a primit trei premii la Palacio de Congresos. Unul dintre acestea i-a fost înmânat chiar de Sergio Ramos. Vedeta celor de la FC Sevilla a şi postat o imagine împreună cu Shakira, pe contul său de Instagram.

Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap

Postarea a depăşit 1.2 milioane de aprecieri şi a adunat peste 3.000 de comentarii. Shakira a purtat o rochie transparentă şi a întors toate privirile (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

L-ai învins pe Pique şi în afara terenului!„, „Sergio Ramos şi Shakira… epic!„, „Ai deja 20 de apeluri pierdute de la Pique„, „Shakira şi-a ales greşit fundaşul Spaniei„, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Ramos.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Rivalitatea dintre Sergio Ramos şi Gerard Pique este cunoscută la nivel mondial. Cei doi au avut dispute extrem de încinse în perioada în care jucau pentru Real Madrid, respectiv Barcelona. Totuşi, în momentul în care Pique şi-a anunţat retragerea din activitate, Ramos a avut o reacţie emoţionantă.

Geri, îți spun în andaluză: ‘Nimeni nu-ți poate lua momentele de glorie’. Bucură-te de viață„, a fost mesajul transmis de Sergio Ramos.

Reclamă 4 / 0/3

Columbia a triumfat la gala Grammy Latinos

Muzica columbiană a dominat gala Grammy Latinos, Karol G primind premiul pentru „cel mai bun album al anului„, fără a mai vorbi de triumful compatrioatei sale Shakira datorită colaborării cu DJ-ul argentinian Bizarrap. Ceremonia, organizată pentru prima dată în afara Statelor Unite, recompensează cele mai bune albume, cântece şi artişti în limba spaniolă sau portugheză.

Cântăreaţa Karol G, în vârstă de 32 de ani, a primit cel mai râvnit gramofon: pentru „cel mai bun album„, dar şi pentru „cel mai bun album de muzică urbană” pentru ‘Maŕ±ana serࡠbonito‘ şi cea mai bună interpretare urbană pentru ‘Tqg‘, pe care o interpretează împreună cu Shakira.

A primi (premiul pentru) Albumul anului este atât de minunat„, a declarat entuziasmată Karol G, acceptând cu entuziasm cel mai prestigios trofeu al serii, potrivit news.ro.

Triumful lui Karol G confirmă importanţa tot mai mare a reggaetonului. Acest gen muzical, care a apărut în anii ’90, nu a fost onorat la Latin Grammy decât din 2020.

De asemenea, Shakira a urcat de trei ori pe scena de la Palacio de Congresos din capitala andaluză pentru a fi premiată. Două dintre acestea au fost datorită colaborării sale cu DJ-ul argentinian Bizarrap, pentru piesa lor „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, care a recompensat „cel mai bun cântec al anului” şi „cel mai bun cântec pop„.

Shakira nu l-a uitat pe Gerard Pique

Piesa a fost ascultată de aproape 1,5 miliarde de ori pe Spotify şi YouTube, iar vedeta columbiană a spus că a fost „o mare uşurare” după despărţirea de fostul fotbalist Gerard Piqué.

A fost multă muncă în spatele acestei melodii, ‘Shaki’ a reuşit să exprime ceea ce simte şi acesta este cel mai important lucru„, a declarat compozitorul DJ Bizarrap, care, la 25 de ani, este cel mai ascultat artist argentinian din lume.

Reclamă

Shakira a dedicat trofeele „publicului său latin” şi „fiilor săi Milan şi Sasha„, pe care îi are cu Piqué, şi cărora le-a promis că va fi „fericită”.

Pentru cântăreaţa columbiană, aceste victorii sunt binevenite, în condiţiile în care procesul său pentru presupusa fraudă fiscală urmează să înceapă luni la Barcelona. Ea este acuzată că a folosit societăţi cu sediul în paradisuri fiscale pentru a evita să-şi plătească impozitul integral în 2018. Cântăreaţa ar putea să primească mai mult de opt ani de închisoare şi o amendă de aproximativ 24 de milioane de euro.

Pe lângă Shakira şi Karol G, compatrioţii lor Juanes, Carlos Vives şi grupul Monsieur Periné au câştigat mai multe premii Grammy.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și