Închide meniul

Shakira îl distruge pe Gerard Pique cu noua piesă! Versurile o atacă pe actuala iubită a fostului fundaş: „Ai dat un Ferrari pe un Twingo!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 11:57

Shakira îl distruge pe Gerard Pique cu noua piesă! Versurile o atacă pe actuala iubită a fostului fundaş: „Ai dat un Ferrari pe un Twingo!

Shakira îl distruge pe Gerard Pique cu noua piesă

Shakira, în timpul unui eveniment/ Profimedia

Shakira îi distruge pe Gerard Pique şi pe Clara Chia cu noua piesă lansată. Cântăreaţa columbiană transmite un mesaj fără milă, după despărţirea de fostul fundaş de la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira şi Gerard Pique au format un cuplu timp de 12 ani, şi au împreună doi copii. Cei doi s-au despărţit anul trecut, iar la scurt timp catalanul s-a afişat cu noua iubită, o studentă în vârstă de 23 de ani.

Shakira îl distruge pe Gerard Pique cu noua piesă

Shakira i-a dedicat o nouă piesă lui Gerard Pique, fostul ei partener de viaţă. Versurile fac trimitere directă la relaţia pe care acesta o are cu Clara Chia, cântăreaţa sud-americană fiind extrem de dezamăgită de cum a fost tratată în relaţia cu fostul fundaş.

„Una ca mine nu e pentru unul ca tine! Eram prea bună, de asta eşti acum cu una la fel ca tine!”, se arată într-un vers al melodiei, pe care Shakira a compus-o alături de DJ-ul argentinian Bizarapp.

Mai mult decât atât, Shakira transmite, în mod indirect, că nu există cale de împăcare între ea şi Gerard Pique: „Nu mă întorc la tine nici dacă plângi, nici dacă ma implori!”

Reclamă

Totodată, solista face trimitere şi la faptul că Gerard Pique a lăsat-o în plin scandal, fiind asalatată de jurnalişti, însă nu se lasă învinsă de asta: „M-ai lăsat cu presa la uşă! Ai crezut că mă răneşti, dar m-ai făcut mai puternică!”, se mai arată în versurile piesei cântăreţei.

Noua piesă a Shakirei a devenit imediat virală. În doar nouă ore de la publicare, a strâns peste 20 de milioane de vizualizări.

Shakira, întâlnire de gradul 0 cu Gerard Pique

Shakira, întâlnire de gradul 0 cu Gerard Pique. Cei doi s-au intersectat la un meci de fotbal în care au participat şi cei doi copii ai lor.

Reclamă 4 / 0/3

La meciul de fotbal de copii, Shakira şi Pique au păstrat cât au putut distanţa. Shakira a fost cea care s-a agitat mai mult şi s-a comportat ca un adevărat şef de galerie. Jurnaliştii spanioli au surprins un gest obscen făcut de Shakira. Aceasta şi-a dus degetul mijlociu la faţă, iar presa a speculat că acesta fi fost un mesaj pentru Pique, scrie telecinco.es.

Totodată, Shakira și-a speriat apropiații, din cauza stării emoționale în care se află, anunță presa din Spania. Cotidianul Marca a confirmat că celebra artistă din Columbia nu va cânta la Cupa Mondială din Qatar, fiind în continuare afectată de problemele personale cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique în vară, iar de atunci cântăreața s-a aflat într-un „carusel” emoțional. Ulterior, columbianca a fost acuzată și pentru evaziune fiscală.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și