Închide meniul

Sergiu Ciobotariu şi-a vândut casa cumpărată din donațiile lui Cătălin Moroșanu unor interlopi, s-a întors în ghetou și are un bolid de lux

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 16:34 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:34

Sergiu Ciobotariu şi-a vândut casa cumpărată din donațiile lui Cătălin Moroșanu unor interlopi, s-a întors în ghetou și are un bolid de lux

Facebook Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu şi Sergiu Ciobotaru

Acesta a vândut casa primită cadou. A decis în schimb să îşi cumpere o maşină de lux, care stă parcată în faţa porţii, scrie spynews.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Ciobotariu și-a vândut casa cumpărată din donațiile lui Cătălin Moroșanu

„Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu”, a spus un vecin.

Potrivit sursei citate, Sergiu ar fi vândut casa unor interlopi. El ar fi avut un comportament schimbat şi înainte să se mute.

„A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a povestit un localnic.

Sergiu a fost văzut în zona Cicoarei, unde a locuit iniţial, potrivit bzi.ro.

Reclamă

Anul trecut, Cătălin Moroşanu a fost impresionat de povestea tânărului pe care l-a văzut mergând călare pe un cal la maternitate după ce soţia sa a născut. Sute de oameni au donat bani pentru a-l ajuta, prin intermediul celebrului luptător.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și