Închide meniul

Sezer Ozturk, fostul jucător al lui Bayer Leverkusen, a ucis un om şi a rănit alţi 4. „A scos arma şi a tras”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2021, 10:03

Sezer Ozturk, fostul jucător al lui Bayer Leverkusen, a ucis un om şi a rănit alţi 4. „A scos arma şi a tras

Sezer Ozturk, fostul jucător al lui Bayer Leverkusen, a ucis un om

Profimediaimages

Ajuns la 35 de ani, acesta este acuzat de crimă cu premeditare. Asta după ce Sezer ar fi cerut anumite indicaţii de orientare în trafic de la anumiţi oameni aflaţi la un picnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezer Ozturk a ucis un om! „A scos arma şi a tras”

Totul a degenerat neaşteptat şi Ozturk a scos pistolul pe geamul bolidului său de lux şi a tras! Un om a fost ucis şi alţi patru sunt internaţi în spital. Teribila tragedie a avut loc pe 19 septembrie, iar Sezer este dat în urmărire generală.

„Mi-a spus să nu mă implic, că el are altă țintă. A încărcat arma și a tras. Totul a avut loc foarte rapid. Nici nu am avut timp să realizăm. Un om tocmai murise în fața noastră. Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a pornit mașina și a plecat”, susţine un martor al crimei.

Fostul mijlocaş s-a retras la 30 de ani şi a evoluat pentru echipe precum Bayer Leverkusen, Germinal, Nurnberg, Manisaspor, Feberbahce sau Instanbul Başakşehir. De asemenea, el a evoluat la echipele de juniori ale Turciei, până la U20, asta chiar dacă a fost dorit şi la naţionala Germaniei.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și