Închide meniul

Sezonul 11 Chefi la cuțite aduce noi povești uluitoare! Un american din Hawaii, care călătorește de 8 ani în jurul lumii, vrea să-i uimească pe Chefi: ”Sunt Zeus în bucătărie!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2023, 13:32 / Actualizat: 24 martie 2023, 15:37

Sezonul 11 Chefi la cuțite aduce noi povești uluitoare! Un american din Hawaii, care călătorește de 8 ani în jurul lumii, vrea să-i uimească pe Chefi: ”Sunt Zeus în bucătărie!”

Sezonul 11 Chefi la cuțite aduce noi povești uluitoare

Cătălin Scărlătescu, în timpul emisiunii Chefi la cuţite / Antena 1

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuțite, va avea premiera maraton luni, marți și miercuri, 27, 28 și 29 martie, de la 20:30, la Antena 1. Arena competiției culinare se redeschide pentru concurenți ambițioși, care vin cu povești culinare bine asezonate în farfurii spectaculoase, dar și cu povești de viață interesante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre aspiranții la un loc într-una dintre echipele juraților este un american de 31 de ani din Hawaii, care și-a condimentat călătoria în jurul lumii cu participarea la audițiile pe nevăzute ale noului sezon Chefi la cuțite. ”Călătoresc de 8 ani spre toate colțurile lumii, iar România este o țară pe care mereu am vrut s-o vizitez și nu am apucat până acum. În sfârșit, am ajuns în România, am călătorit în toată țara și voi vedea unde mă duce această aventură”, a spus el.

Stilul său de viață este unul foarte curajos: ”Niciodată nu-mi fac planuri. Pot pleca mâine, pot sta pentru un an. Fac ceea ce mă face fericit, iar să călătoresc mă face, într-adevăr, fericit. În fiecare zi mă trezesc cu emoția că voi vedea ceva nou. Știu că nu pot face asta pentru totdeauna, dar o s-o fac cât de mult pot”, a mai povestit americanul care a stârnit curiozitatea Chefilor, dornici să afle rețeta financiară care îi asigură un asemenea stil de viață.

Sezonul 11 Chefi la cuțite aduce noi povești uluitoare!

”Am lucrat câțiva ani în armată, am fost parașutist înainte de a începe să călătoresc. Acum fac orice slujbă ciudată! Armata mi-a schimbat viața. Nu știam prea multe despre lume și am fost aruncat în mijlocul ei foarte repede”, și-a început acesta mărturisirea.

Cât privește priceperea lui în bucătărie, s-a declarat extrem de încrezător că îi va impresiona pe jurați, cu atât mai mult cu cât este convins că preparatele din Hawaii sunt cele mai bune din lume: ”Sunt Zeus în bucătărie!”.

Reclamă

Cum se va descurca el la bancul de lucru, ce verdict va primi din partea juraților, dar și ce alte povești interesante aduce noul sezon al show-ului culinar telespectatorii vor descoperi în prima ediție Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 luni, 27 martie, de la ora 20:30.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și