Închide meniul

Sezonul 12 iUmor începe azi, de la 20:30, pe Antena 1! Jurat surpriză alături de Delia, Bendeac și Cheloo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 10:27

Sezonul 12 iUmor începe azi, de la 20:30, pe Antena 1! Jurat surpriză alături de Delia, Bendeac și Cheloo

Sezonul 12 iUmor începe azi, de la 20:30, pe Antena 1!

Antena 1

Un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo în căutarea celor mai amuzați concurenți. Cei patru jurați vor analiza în amănunt momentele și se vor bucura din plin de glumele savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă.”, a mărturisit Șerban Copoț.

iUmor sezonul 12 aduce un jurat-surpriză în fiecare ediție a show-ului

Prezența unui al patrulea jurat în sezonul 12 iUmor va fi o adevărată provocare pentru toată lumea, inclusiv pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Noua formulă va ține în suspans jurații pentru că vor avea un coleg diferit în fiecare ediție.

Adevărul este că nu va exista un al patrulea jurat permanent al emisiunii, ci telespectatorii vor decoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor juriza numerele de stand-up, de magie, acrobații, teatru sau mimă.

La masa juriului vor veni prezentatori, artiști, actori și alte personalități din televiziune care se vo alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo.

Reclamă

Concurenții vin în noul sezon iUmor mai pregătiți ca niciodată să îi surprindă juriul cu talentul lor. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din în sezonul 12 și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Sezonul 12 iUmor începe azi, la ora 20:30, pe Antena 1. Cum votează jurații

Deși sunt patru jurați, regulamentul de votare rămâne neschimbat în sezonul 12 iUmor. Concurenții care vor demonstra că își merită locul în competiție și obțin minim 2 LIKE-uri din partea juriului intră la votul publicului.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

Reclamă 4 / 0/3

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon

iMai mult Umor revine pe micile ecrane ale oamenilor de acasă odată cu sezonul 12 din iUmor. Vlad Drăgulin va surprinde telespectatorii cu interpretarea unui nou personaj și va prezenta tot ce nu se vede la televizor din culisele show-ului.

Emisiunea-pamflet va avea în prim-plan un om politic controversat în noul sezon. Gazda emisiunii îl va impersona perfect pe Vadim Tudor și va amuza pe toată lumea cu replicile sale savuroase, dar și cu situațiile pe care le va întâmpina. Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antena 1 şi pe Antenaplay.ro.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați

De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și