Închide meniul

Shaquille O’Neal vrea să devină un „sex simbol”. Planul pe care îl are legendarul uriaş din NBA: „Vreau să fac reclame în chiloţi!”

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2022, 13:58

Shaquille ONeal vrea să devină un „sex simbol. Planul pe care îl are legendarul uriaş din NBA: „Vreau să fac reclame în chiloţi!

Shaquille O'Neal vrea să devină un "sex simbol"

Shaquille O'Neal este legendă NBA / Profimedia

  • Shaquille O’Neal vrea să devină un „sex simbol”
  • Planul pe care îl are legendarul uriaş din NBA

Shaquille O’Neal vrea să devină un „sex simbol” în viitorul apropiat. În vârstă de 50 de ani, legendarul baschetbalist are 165 de kilograme şi vrea să slăbească cât mai mult. Uriaşul care făcea furori în NBA îşi doreşte chiar şi să facă reclame în boxeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shaquille O’Neal a avut o revelaţie în momentul în care s-a uitat în oglindă. Uriaşului nu îi mai plăcea forma fizică în care se află şi a decis că e momentul pentru o schimbare radicală.

Shaquille O’Neal vrea să devină un „sex simbol”

„Vreau să fiu un sex simbol. M-am uitat la mine şi aveam corpul unui Charles Barkley retras. Nu am vrut ca burta mea să depăşească măsurătoarea. Am ajuns de la 182 de kilograme la 165.

Reclamă

Şi nu mă opresc aici. Vreau să ajung la 156. Vreau să am muşchi peste tot şi să fac reclame comerciale în chiloţi alături de copiii mei”, a dezvăluit Shaquille O’Neal, citat de Marca.

Cum a devenit Shaquille O’Neal spaima animalelor de la Zoo

Fostul baschetbalist şi analist sportiv american, Shaquille O’Neal, a mărturisit că până și gorilele sunt intimidate atunci când el îşi face apariţia în faţa lor, potrivit publicaţiei Insider.

Reclamă

În timpul unui episod recent din „The Big Podcast with Shaq”, fostul analist al postului NBA a explicat că gorilele de la fiecare grădină zoologică se sperie când apare și că vor să lupte cu el.

„Am fost la toate grădinile zoologice din lume și de fiecare dată când merg la zona de gorile, se uită la mine de genul „hei, omule, unde ai blana?” Pe bune. Pe bune. Așa mă privesc. De asemenea, mă privesc în genul: „Ce caut eu aici și tu afară?” Și mereu înnebunesc când mă văd

Shaq l-a sunat apoi pe expertul în animale Ron Magill, directorul de comunicații pentru Grădina Zoologică din Miami. Acesta numai că a confirmat povestea, dar a şi detaliat evenimentele, explicând că gorilele masculi sunt intimidate de Shaq.

Reclamă 4 / 0/3

„Gorilele se intimidează și se uită la Shaq crezând că îi va lua fetele, iar el se ridică și vrea să arate cât mai mare posibil”, a spus Magill.

LeBron James, primul jucător activ din NBA devenit miliardar

LeBron James e primul sportiv în activitate din NBA devenit miliardar. Averea sa a crescut uluitor în ultimul an.

Potrivit revistei americane Forbes, averea lui LeBron James a ajuns la un miliard de dolari. El este primul jucător activ din NBA care a obţinut acest statut.

Cu cele 121 de milioane de dolari (112 milioane de euro) achiziţionate anul trecut, contul bancar al lui LeBron James a ajuns acum la suma colosală de un miliard de dolari (930 de milioane de euro), potrivit revistei americane Forbes. Jucătorul lui Lakers, încă activ, se descurcă mult mai bine decât Michael Jordan, care a fost nevoit să aştepte la 11 ani de la retragere pentru a fi în fruntea unei asemenea averi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Regele" LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Baschet • 3 mart., 9:47
„Regele” LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry va fi transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi
Baschet • 6 feb., 12:27
Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry va fi transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi
Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut
Baschet • 4 feb., 12:02
Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut. A egalat recordul lui Kobe Bryant
Stephen Curry - Sabrina Ionescu, duel uriaş de aruncări de la 3 puncte
Baschet • 31 ian., 9:41
Stephen Curry – Sabrina Ionescu, duel uriaş de aruncări de la 3 puncte, în timpul All Star Weekend
Kareem Abdul-Jabbar a fost internat în spital
Baschet • 17 dec., 11:08
Kareem Abdul-Jabbar a fost internat în spital! Care este starea legendei din NBA