Închide meniul
Foto

Simona Halep a primit un cadou spectaculos de ziua ei: „M-am îndrăgostit!”. Noua „bijuterie” a campioanei noastre costă zeci de mii de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 19:36

Simona Halep a primit un cadou spectaculos de ziua ei: „M-am îndrăgostit!”. Noua „bijuterie” a campioanei noastre costă zeci de mii de euro

Simona Halep a primit cadou o super-mașină

Simona Halep, în timpul unui interviu / Profimedia

Simona Halep a primit un cadou spectaculos, de peste 60.000 de euro, de ziua ei. Campioana noastră a împlinit astăzi 31 de ani și a avut parte de o surpriză de lux: un super-bolid BMW Z4 cabrio cu pachet M, de care sportiva din Constanța a recunoscut că s-a îndrăgostit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a trecut prin momente grele în ultima perioadă, după ce s-a despărțit de Toni Iuruc și s-a operat la nas. Recent, „Simo” a anunțat că nu va mai juca deloc tenis în acest an.

Simona Halep a primit un cadou spectaculos de ziua ei: „M-am îndrăgostit!”

Între timp, lucrurile s-au îmbunătățit pentru dubla campioană de Grand Slam. Simona a împlinit astăzi 31 de ani și a primit un cadou de lux din partea unui sponsor, care i-a făcut ziua mai frumoasă.

Halep și-a prezentat noua mașină, un BMW Z4 cabrio cu pachet M, al cărei preț este de 65.000 de euro.

„M-am îndrăgostit”, a scris Simona Halep pe contul de Instagram, alături de două videoclipuri în care își conduce noua „bijuterie” din garaj.

Reclamă
Simona Halep a primit un cadou de 65.000 de euro / Instagram Simona Halep
Simona Halep a primit un cadou de 65.000 de euro / Instagram Simona Halep

Simona Halep și noua ei versiune! Cum arată campioana noastră, după ce s-a operat la nas

Simona Halep și noua ei versiune. Campioana noastră a apelat la rinoplastie în urmă cu două săptămâni, la numai câteva zile după ce a divorțat de Toni Iuruc. „Simo” a anunțat că nu va mai juca deloc în 2022, ca urmare a intervenției chirurgicale suferite.

Între timp, Simona s-a recuperat în totalitate din punct de vedere estetic și a vrut să împărtășească momentul cu urmăritorii săi din mediul online.

Simona Halep a postat sâmbătă dimineață primul selfie după ce a scăpat de bandajele de la nas. Sportiva din Constanța s-a pozat în fața oglinzii și a atașat fotografiei și un emoticon în formă de față zâmbitoare.

Reclamă 4 / 0/3
Simona Halep, primul selfie după ce s-a operat la nas
Simona Halep, primul selfie după ce s-a operat la nas / Instagram Simona Halep

Simona Halep nu va mai juca deloc în 2022

Simona Halep a anunţat că nu va mai juca deloc în acest an. „Simo” a luat această decizie din cauza operaţiei la nas. Fostul lider WTA a dezvăluit, de pe patul de spital, că actualul sezon s-a încheiat pentru ea.

Simona a precizat că se concentrează exclusiv asupra recuperării şi că e gata să revină cu forţe proaspete în 2023. Sportiva în vârstă de 30 de ani  le-a transmis fanilor că mai are multe de arătat pe terenul de tenis.

„Nu ştiu cât de mult îmi va lua recuperarea, dar pentru moment nu mă gândesc la altceva. Ceea ce este sigur, în acest an nu voi mai putea juca în niciun turneu. Sezonul meu 2022 s-a încheiat. 2022, ai fost un an interesant! Ne vedem în 2023. Simt că mai am multe de arătat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndeplinit”, a anunţat Simona Halep pe contul ei de Facebook.

Simona Halep a vorbit din nou şi despre retragere. A dezvăluit că şi-a îndeplinit principalul obiectiv trasat alături de Patrick Mouratoglou, acela de a reveni în TOP 10.

„Bună tuturor. Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectați la ceea ce s-a întâmplat anul acesta. Așa cum am făcut-o întotdeauna, vreau să vă împărtășesc sentimentele mele.

După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit despre asta de multe ori, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis pentru că nu credeam că am suficientă putere să revin în TOP 10. Treceam prin multe momente anxioase și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos emoțional.

Apoi am avut noroc să descopăr Academia lui Patrick, unde am simțit atâta pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, încet-încet, am început să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost complet deschisă la tot ce mi-a spus să fac, cum ar trebui să o fac și cât de mult ar trebui să fac. Am făcut totul din plin.
Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an să revin în TOP 10. Obiectiv îndeplinit„, a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări
  • Simona Halep a primit un cadou spectaculos de ziua ei: „M-am îndrăgostit!”
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:56 VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari 19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” Vezi toate știrile
Citește și