Închide meniul
Foto

Simona Halep a rupt tăcerea despre relaţia cu Joao Monteiro, cel despre care s-a spus că ar fi iubitul ei: „Nimic mai mult!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2023, 10:16

Reclamă
Simona Halep a rupt tăcerea despre relaţia cu Joao Monteiro, cel despre care s-a spus că ar fi iubitul ei: „Nimic mai mult!”

Simona Halep a rupt tăcerea despre relaţia cu Joao Monteiro, cel despre care s-a spus că ar fi iubitul ei

Colaj Instagram

Simona Halep a rupt tăcerea despre relaţia cu Joao Monteiro, cel despre care s-a spus că ar fi iubitul ei. Halep a anunţat că Joao Monteiro este doar partenerul său de antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spaţiul public s-a speculat faptul că Simona Halep ar avea o relaţie cu jucătorul de tenis spaniol Joao Monteiro. Halep a spus că spaniolul nu este iubitul său, ci doar partenerul său de antrenament. Monteiro are 29 de ani şi nu a mai jucat tenis din 2020, când a decis să meargă pe calea antrenoratului. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Simona Halep a rupt tăcerea despre Joao Monteiro, cel despre care s-a spus că ar fi iubitul ei

„Am tot citit articole inventate de relaţia mea cu Joao, este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Multumesc”, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

Simona Halep, dezvăluiri despre aşteptarea verdictului în cazul de dopaj

Simona Halep, noi dezvăluiri despre aşteptarea verdictului în cazul de dopaj. Fostul număr 1 WTA nu a mai jucat de la US Open 2022, turneu la care a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Reclamă
Reclamă

Anunţul suspendării provizorii a venit pe 21 octombrie 2021, iar Simona Halep aşteaptă în continuare un verdict. Dubla câştigătoare de Grand Slam a dezvăluit că toate aceste amânări au reprezentat un adevărat calvar.

„Am refuzat de fiecare dată să cred că se va mai amâna încă o dată pentru că îmi doream foarte mult să fiu judecată. Indiferent de rezultat, mereu am spus că vreau să fiu audiată şi să vedem ce se întâmplă.

Aşteptarea a fost un calvar, pentru că în viaţă incertitudinea şi faptul că nu ai nicio putere îţi creează mari dificultăţi, e greu să trăieşti în stilul acesta.

Reclamă

A fost o perioadă în care am avut foarte multe speranţe de la o amânare la alta. M-am antrenat intens, mi-am dorit să fiu pe teren, am început să privesc tenisul altfel şi am apreciat fiecare zi petrecută la antrenament. Dar, de fiecare dată când se amâna audierea, parcă primeam o lovitură puternică şi mă descurajam din nou. Au fost foarte multe suişuri şi coborâşuri, dar pot să spun că am gestionat destul de bine şi nu mi-am pierdut plăcerea de a juca tenis”, a declarat Simona Halep, pentru eurosport.ro.

În plus, Simona Halep a ţinut să precizeze că toate amânările au fost provocate de cei care au pus-o sub acuzare, în condiţiile în care ea a vrut să fie judecată şi să primească un verdict cât mai repede:

„Nu am amânat eu niciodată acest caz, această audiere. Tot timpul cei care m-au acuzat au amânat, eu am vrut cât mai repede să fiu judecată şi să primesc decizia”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Robert Lewandowski a redevenit o „bestie” cu Hansi Flick pe bancă. Starul Barcelonei, hat-trick de senzaţie în 32 de minute

17:53

Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost desemnat omul meciului în Juventus – Cagliari 1-1: „Nu a fost uşor”

17:27

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Guimaraes – Boavista e ACUM

17:15

Coco Gauff a defilat în finala de la Beijing! Victorie categorică pentru amerincancă în faţa Karolinei Muchova

17:05

Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Giuleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele de start

16:57

EXCLUSIVNicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și