Închide meniul
Foto

Simona Halep, dispusă să plece definitiv din România! Unde ar urma să se mute după divorțul de Toni Iuruc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2022, 19:30

Simona Halep, dispusă să plece definitiv din România! Unde ar urma să se mute după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep pleacă definitiv din România

Simona Halep, în mașină / Instagram

Simona Halep e dispusă să plece definitiv din România după divorțul de Toni Iuruc. Campioana din tenis a hotărât să se stabilească în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la doar un an după ce s-au căsătorit civil. Bărbatul a confirmat despărțirea de jucătoarea de tenis. „Simo” ar urma să-și transforme viața după ce povestea sa de dragoste s-a încheiat.

Simona Halep, dispusă să plece definitiv din România

Conform orangesport.ro, Simona Halep plănuiește să se stabilească în Franța, la Nisa, oraș de care s-a îndrăgostit. Campioana din tenis și-ar fi informat deja familia că vrea să plece defintiv din România.

În Franța, Simona ar putea să se refugieze departe de tensiunile divorțului de Toni Iuruc.

Sursa citată anunță că, în urmă cu câteva luni, Simona Halep chiar i-a făcut mamei sale, Tania, un tur al spectaculosului Nisa, pentru a-i prezenta orașul unde urmează să se stabilească.

Reclamă

Lângă Nisa se află și academia de tenis a antrenorului Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, astfel că lui „Simo” i-ar fi mai ușor să colaboreze cu acesta.

Simona Halep va împlini 31 de ani pe 27 septembrie.

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cu câteva ore în urmă, soţul Simonei Halep refuzase să ofere detalii despre zvonurile care au făcut imediat înconjurul României. ”Nu comentez, nu pot să comentez”, a spus şi fratele Simonei Halep, Nicolae Halep.

Motivul principal al divorţului ar fi legat de pauzele uriaşe în care cei doi nu petrec timp împreună, ţinând cont de desele turnee la care participă Simona.

Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc în luna septembrie a anului trecut. La scurt timp după eveniment, fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a dezvăluit că visează să aibă 3 copii, dar în cele din urmă crede că va avea 2.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi fost trimise şi peste 300 de invitaţii. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi.

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. – se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Halep într-un interviu din luna noiembrie.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și