Închide meniul

Simona Halep, gest superb alături de Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat la miezul nopţii, imediat după ce a împlinit 30 de ani. „Mulţumesc!”

Publicat: 27 septembrie 2021, 20:02

Reclamă
Simona Halep, gest superb alături de Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat la miezul nopţii, imediat după ce a împlinit 30 de ani. „Mulţumesc!

'Toni Iuruc este istorie pentru Simona Halep. Primul lucru pe care l-a făcut "Simo" după divorţ

Simona Halep nu mai este căsătorită cu Toni Iuruc / Instagram Simona Halep

La eveniment au cântat Cornel Ilie şi Maria Radu. Liderul trupei VUNK a dezvăluit că a avut onoarea să-i cânte „La mulţi ani” Simonei, imediat după miezul nopţii. A fost primul „cadou” primit de campioana noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Toni Iuruc, naşi de botez

Aseară, la botezul Avei, fetița unor prieteni apropiați, doi oameni extraordinari, Oroma Antonie și Cosmin Hodor, am avut bucuria si emoția copilului care-și întâlnește unul dintre idoli, pe Simona Halep, nașa celei mici.

Cu stat mai mare mi-a fost bucuria să ii pot cânta La Mulți Ani la miezul nopții, când Simona a împlinit 30 de ani.

Și, așa cum am înțeles acum o vreme, cred că cea mai frumoasă urare de ziua cuiva este să îi spui “Mulțumesc!”. Pentru tot ce aduce acea persoană în viața ta, direct sau indirect. Mulțumesc, Simona!„, a fost mesajul postat de Cornel Ilie pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official)

Cosmin Hodor este nepotul fostului mare jucător de tenis al României, Dumitru Hărădău. El a devenit membru activ în echipa Simonei Halep, în 2017, dar îl leagă şi o relaţie de prietenie de a doua jucătoare a lumii din tenisul feminin.

Hodor a lucrat în Federaţie Română de Tenis şi a făcut parte timp de 20 de ani din echipa de organizare a turneului ATP de la Bucureşti. Printre funcţiile pe care le-a ocupat se numără şi cea de manager la Academia Gheorghe Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a anunţat când se va lăsa de tenis

Simona Halep a anunţat când se va retrage din tenis. Chiar dacă a avut parte de un sezon cu o accidentare gravă, campioana noastră vrea să mai joace tenis încă 3-4 ani. Abia după aceea, se va ocupa de familia ei.

Finalul carierei mele nu este aproape. Îmi doresc mult să mai joc. Am avut accidentări şi am avut dubii că mai pot continua, dar acum sunt fit şi îmi doresc să mai joc doi, trei, patru ani. În ultimii doi ani şi jumătate, de când l-am cunoscut pe Toni, mă încurajează să joc cât mai mult, e un plus pentru viaţa mea profesională. E emotiv în tribună. Preferă să stea mai departe de lojă. A mai stat în lojă şi am pierdut şi e superstiţios.

Visez la copii, la o familie mare şi fericită pentru următorii 30 de ani. Îmi doresc să mai joc tenis în următorii ani şi să fiu sănătoasă. Se schimbă treaba cu fără tenis. Îmi doresc să rămân în tenis. Am început să gust tenisul fără presiune şi fără stres. După ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să ai copii. M-am schimbat, sunt mai relaxată cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai veselă, sunt doritoare de noi ieşiri, de prieteni noi”, a spus Halep.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și