Închide meniul

Simona Halep, în fata unei decizii importante din cauza tulpinii Omicron! Ce riscă românca. Vestea pe care tocmai a primit-o

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 noiembrie 2021, 11:40

Simona Halep, în fata unei decizii importante din cauza tulpinii Omicron! Ce riscă românca. Vestea pe care tocmai a primit-o

Simona Halep va participa la turnee în luna ianuarie

Profimediaimages

Simona Halep primeşte o nouă veste proastă, în finalul unui sezon foarte dificil, în care a fost afectată grav de accidentări. Cea mai bună jucătoare din România se pregăteşte serios pentru revenirea pe teren şi a anunţat că vrea să participe la un turneu caritabil înainte de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, în fata unei decizii importante din cauza tulpinii Omicron

Pandemia i-ar putea schimba complet planurile Simonei. Totul s-a aflat în urmă cu foarte puţin timp. Participarea la Africa Cares, din perioada 18-19 decembrie, implică un risc important. Turneul caritabil se joacă la Johannesburg, în Africa de Sud, organizatorii având ca scop promovarea tenisului și combaterea violenței împotriva femeilor. La acest turneu şi-au anunţat participarea şi legendarele Venus Williams și Marta Hingis.

Totuşi, Simona Halep ar avea probleme dacă ar vrea să participe la acest turnei. Mai multe țări au luat decizia de a închide granițele pentru persoanele care vin din Africa de Sud. Cercetătorii au descoperit o nouă variantă de COVID-19 în această țară, iar printre țările care au luat măsuri contra noii tulpini de SARS-CoV-2 se numără și România.

Riscuri ridicate pentru campioana noastră

Dacă Simona îşi asumă riscul şi pleacă în Africa de Sud se expune. Ar putea fi obligată ca la revenirea în România să se testeze și să intre în carantină timp de 14 zile. Este o alegere dificilă, însă este foarte posibil ca jucătoarea noastră să renunțe la Africa Cares.

Citește și:

„Ei bine… 2021 ai fost hmmmm, greu de descris. Ca să fiu sinceră, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de a-l începe, am suferit o durere imensă în inimile noastre ca familie, deoarece am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătușa mea.

Reclamă

A fost o persoană puternică și specială și va fi mereu în inimile și mințile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine și mi-a luat ceva timp să accept acest lucru, dar în cele din urmă am înțeles că asta este viața și că trebuie să trecem peste durerile sufletești și să rămânem puternici.”, a scris Simona Halep pe pagina ei de Facebook.

O altă veste proastă pentru Halep vine din Italia. Jurnaliştii italieni au criticat dur prestaţia din acest sezon a româncei. Halep a primit nota 5. „Nunta ei va fi ținută minte mai mult decât prestațiile din sezonul 2021 pentru jucătoarea din Constanța. Accidentarea, cu siguranță mult mai serioasă decât am fi putut prezice, i-a afectat tot programul, dar s-a consolat cu nunta făcută în vară”, au notat cei de la Tennis Circus.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și