Închide meniul
Foto

Simona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri!

Publicat: 1 iunie 2024, 18:03

Reclamă
Simona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri!

Simona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia!

Familia Halep / Profimedia Images

Simona Halep a avut un mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Tenismena din România o sărbătoreşte pe mama ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona s-a fotografiat cu mama ei şi a avut un mesaj care a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri pe reţelele de socializare.

Simona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri!

Pentru cel mai frumos şi curat suflet, la mulţi ani mamitzic”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Tania Halep este născută chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie. Simona Halep aşteaptă să evolueze într-un nou turneu. Românca a primit un wild-card pentru turneul de la Iaşi.

Din păcate, Halep nu a fost prezentă la turneul de la Roland Garros. Halep, care are un titlu la Roland Garros în palmares, nu a primit wild-card pentru Grand Slam-ul de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep a primit un wild card la Iași Open! Anunțul organizatorilor: „Vom avea jucătoare importante”

Simona Halep a primit un wild-card pentru Iași Open! Iaşi Open va trece în acest an de la categoria WTA 125 la WTA 250. Daniel Dobre, directorul turneului de tenis, a făcut anunţul într-o conferinţă de presă. Iaşi Open va avea loc în perioada 21-26 iulie la baza Ciric. Simona Halep are o invitație pregătită, pentru a putea să participe la competiţie.

„Această noutate a turneului am aflat-o şi eu destul de târziu şi un pic m-a surprins pentru că era în plan, dar pentru anii viitori. Din punctul meu de vedere a avea un astfel de turneu înainte de Olimpiadă, pe zgură, înseamnă că sigur vom avea jucătoare importante”, și-a început discursul Daniel Dobre.

Reclamă

„Vom avea cele mai bune jucătoare din România”

„În afară de jucătoarele noastre din România, care aproape în grup au confirmat prezenţa, Andrei Pavel vrea să îl aducă pe Nadal, eu vreau să o aduc pe Simona Halep şi are un wild card pregătit. Şi sperăm să fie acolo. Pe lângă jucătoarele consacrate, Irina Begu, Ana Bogdan, Jacqueline Cristian, Gabi Ruse, Monica Niculescu, care va veni la dublu, ca şi anul trecut, avem jucătoarele tinere care au început să confirme, Anca Todoni, Miriam Bulgaru.

Deci, la fete, clar vom avea cele mai bune jucătoare din România, plus jucătoare din, sper eu, primele 50, poate chiar mai sus, care vor dori să pregătească cât mai bine Olimpiada de la Paris, care va fi pe zgură. Acest turneu de (WTA) 250 înseamnă o vizibilitate mai mare, vine cu responsabilitate mai mare. Trebuie investit mai mult, pentru ca spectacolul să fie de o calitate mai mare, deci efortul va fi mai mare, dar şi rezultatele vor fi pe măsură. Mă bucur că am ajuns cu acest turneu la un grad atât de înalt”, a mai declarat Dobre, potrivit agerpres.ro.

El a precizat că două invitaţii dintre cele patru disponibile vor fi alocate câştigătoarelor de Grand Slam sau care au fost numărul 1 WTA: „Calificările vor fi de 24 de jucătoare şi 4 wild card-uri, vor fi pentru jucătoarele din România.

Pe tablou se schimbă un pic, vor fi două wild card-uri, plus două locuri rezervate jucătoarelor foste câştigătoare de Grand Slam, foste număr 1, care oricând pot să aplice. Spre exemplu Simona Halep poate să o facă, poate să o facă Kerber sau Osaka, nu contează cine. Ele au acest drept rezervat de a juca aici”, a mai spus directorul.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 4 iul.

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48 4 iul.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34 4 iul.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15 4 iul.

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05 4 iul.

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03 4 iul.

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și