Închide meniul

Simona Halep, schimbare radicală de look. Mesajul postat în ultima zi a anului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 decembrie 2022, 19:04

Simona Halep, schimbare radicală de look. Mesajul postat în ultima zi a anului

Simona Halep, la Toronto, 2022

Profimedia

Simona Halep, schimbare radicală de look. „Simo” a adoptat o nouă coafură în ultima zi a anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a avut o apariţie încântătoare cu câteva ore înaintea Noului An. Simona şi-a etalat noul look. Simona Halep şi-a ondulat părut, iar reacţiile fanilor au fost pozitive.

Simona Halep, schimbare radicală de look

Conform gsp.ro, Simona Halep va sărbători Revelionul la Constanţa, alături de familie. Simona Halep a postat şi un mesaj motivaţional.

„Până la urmă, mâine este o altă zi”, e mesajul postat de Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep, desemnată cea mai bună jucătoare din 2022! Anunţul făcut de FRT

Simona Halep a fost votată cea mai bună jucătoare din 2022Federaţia Română de Tenis a stabilit cei mai buni jucători, pe categorii de vârstă, din anul 2022, la senioare fiind aleasă Simona Halep, iar la seniori preferatul fiind Nicholas David Ionel.

Simona Halep a câştigat în 2022 turneele de la Melbourne şi Toronto. Sportiva, suspendată provizoriu pentru dopaj, a încheiat anul pe locul 10 WTA.

Nicholas David Ionel, numărul 229 ATP, a câştigat în 2022 patru turnee ITF (Sharm El Sheikh, Marrakech, Piteşti şi Gaziantep).

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, cea mai bună jucătoare din 2022

  • SENIORI FEMININ – Simona Halep
  • SENIORI MASCULIN – Ionel Nicholas David
  • JUNIORI FEMININ 18 ANI – Cara Meşter
  • JUNIORI MASCULIN 18 ANI – Alexandru Coman
  • JUNIORI FEMININ 16 ANI – Eva Ionescu, Diana Simionescu
  • JUNIORI MASCULIN 16 ANI – Gabriel Gheţu
  • JUNIORI FEMININ 14 ANI – Alexia Tatu, Maia Burcescu, Giulia Popa
  • JUNIORI MASCULIN 14 ANI – Matei Todoran

Presa din Franța crede că Simona Halep ar putea participa la Australian Open

Presa din Franța crede că Simona Halep ar putea participa la Australian Open. Românca a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open 2022 și a fost suspendată provizoriu.

Jurnaliștii francezi sunt convinși că, în cazul în care avocații Simonei îi dovedesc nevinovăția, situația ar lua imediat o întorsătură clară. Plecând de la această premisă, românca ar urma să primească un wild card pentru Australian Open, primul mare turneu al anului 2023.

Obiectivul avocaților Simonei este să prezinte documente care o vor disculpa pe jucătoarea română și îi vor permite să apeleze la un wild card pentru Australian Open, care începe pe 13 ianuarie.

Dacă se va întâmpla asta, va fi o răsturnare de situație în acest caz în care Simona a susținut mereu că este nevinovată”, a scris presa din Franța.

Recomandări
  • Simona Halep, schimbare radicală de look
  • „Simo” a adoptat o nouă coafură în ultima zi a anului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și