Închide meniul
Foto

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial. Fostul soţ al Simonei a surprins la notar: „Sunt foarte bine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2022, 12:56

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial. Fostul soţ al Simonei a surprins la notar: „Sunt foarte bine!”

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram Simona Halep

Simona Halep şi Toni Iuruc nu s-au răzgândit în privinţa separării şi au divorţat oficial. Cei doi s-au prezentat în această dimineaţa la notar şi au semnat actele definitive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” şi Toni au avut 30 de zile la dispoziţie, potrivit legii, ca să se gândească dacă nu vor să îşi mai dea o şansă. S-au hotărât totuşi să meargă pe drumuri separate şi au oficializat divorţul.

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial

Potrivit fanatik.ro, prima care a ajuns la notar, în jurul orei 10:00, a fost Simona Halep. Aceasta a urcat grăbită în cabinetul notarial şi nu şi-a dorit să facă vreo declaraţie.

La o jumătate de oră distanţă şi-a făcut apariţia şi Toni Iuruc, cel care s-a oprit şi a surprins. „Sunt foarte bine, mulțumesc”, a dezvăluit omul de afaceri pentru sursa citată.

Întreaga procedură a durat aproximativ o oră. Halep a plecat singură din biroul notarului şi a ales să păstreze direcţia. Simona mai vorbise o singură dată cu Toni Iuruc, în ultima lună, chiar de ziua ei.

Reclamă

Halep şi Iuruc au divorţat pe cale amiabilă şi nu au depus nicio cerere de partaj. Fiecare a rămas cu bunurile dinaintea căsătoriei. Campioana noastră a câştigat, numai din tenis, peste 40 de milioane de dolari.

Ce mesaj a transmis Simona Halep după ce a depus actele de divorţ la notar

Un an a durat căsnicia Simonei Halep cu omul de afaceri. Şi-au spus adio într-un moment în care făceau pregătiri pentru o nuntă spectaculoasă, cu peste 300 de invitaţi. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi. Toni Iuruc a divorţat pentru a treia oară.

Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect„, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram, în ziua în care a depus actele.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a putut să spună Ion Țiriac despre divorțul Simonei Halep

Ion Țiriac a avut o primă reacție după ce Simona Halep și Toni Iuruc au înaintat actele de divorț. Miliardarul român a oferit un răspuns genial.

Ion Țiriac susține că nu a mai discutat personal cu Simona Halep de multă vreme și nu știe ce anume a dus la despărțirea de Toni Iuruc. Țiriac a răspuns dinainte să-i fie adresată întrebarea.

Înainte să mă întrebați vă zic că nu știu. Nu mă întreba ceea ce nu știu. Nu stiu. Eu n-am vorbit cu Simona nici la telefon, nici personal, de 2-3 luni de zile. Un pic de respect ar trebui să aibă cine? Persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă și să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele”, a spus Ion Țiriac.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și