Închide meniul

Ce a putut să spună Ion Țiriac despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Reacția genială a miliardarului

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 16:28

Reclamă
Ce a putut să spună Ion Țiriac despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Reacția genială a miliardarului

Ion Țiriac, prima reacție despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep şi Ion Ţiriac / Profimediaimages

Ion Țiriac a avut o primă reacție după ce Simona Halep și Toni Iuruc au înaintat actele de divorț. Miliardarul român a oferit un răspuns genial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac susține că nu a mai discutat personal cu Simona Halep de multă vreme și nu știe ce anume a dus la despărțirea de Toni Iuruc. Țiriac a răspuns dinainte să-i fie adresată întrebarea.

Ion Țiriac, prima reacție după ce Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la divorț

„Înainte să mă întrebați vă zic că nu știu. Nu mă întreba ceea ce nu știu. Nu stiu. Eu n-am vorbit cu Simona nici la telefon, nici personal, de 2-3 luni de zile. Un pic de respect ar trebui să aibă cine? Persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă și să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele”, a spus Ion Țiriac.

Halep şi Iuruc se pregăteau de nuntă. Aceasta urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi trebuit să aibă peste 300 de invitaţi. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi. Toni Iuruc a divorţat pentru a treia oară.

Simona Halep, care va împlini 31 de ani pe 27 septembrie, a pus capăt căsniciei la numai un an după cununia civilă. Simona Halep şi Toni Iuruc au devenit oficial soţ şi soţie pe 15 septembrie 2021. Au sărbătorit în Constanţa, iar printre sutele de invitaţi au fost Gică Hagi, Gică Popescu şi Ilie Năstase.

Reclamă

Toni Iuruc, reacţie uluitoare după ce a divorţat

Toni Iuruc a avut o reacţie uluitoare după ce a divorţat oficial de Simona Halep. Omul de afaceri a semnat actele la notar, iar în momentul în care a ieşit din clădire a fost pus pe glume.

Fostul soţ al Simonei nu şi-a dorit să facă foarte multe comentarii pe seama despărţirii, dar a avut o remarcă total surprinzătoare.

Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open„, a spus Toni Iuruc, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gluma de necrezut vine la scurt timp după ce „Simo” a fost eliminată din ultimul turneu de Grand Slam al anului. Campioana noastră a părăsit prematur US Open, fiind eliminată de o jucătoare venită din calificări, Daria Snigur. Românca a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Ilie Năstase, după anunţul şoc că Simona Halep divorţează

Ilie Năstase este la a cincea căsnicie, după ce a divorţat de Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt. Fostul mare jucător de tenis s-a ferit să vorbească despre problemele cu care se confrunta „Simo”.

„Nasty” asigură că nu este interesat de ştirea care a surprins pe toată lumea, mai ales că Halep şi Iuruc au făcut cununia civilă cu un an în urmă. Ilie Năstase a participat atunci la eveniment.

E o ştire care nu mă interesează şi nu pot s-o comentez. Nu fac parte din familia Simonei Halep şi nu am informaţii despre ce se întâmplă între ei„, a reacţionat Ilie Năstase pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și