Închide meniul

Situație bizară în cazul lui Robinho, care a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Fostul star de la Real Madrid, AC Milan și Manchester City a participat la un viol în grup

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 februarie 2022, 14:54

Situație bizară în cazul lui Robinho, care a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Fostul star de la Real Madrid, AC Milan și Manchester City a participat la un viol în grup

Robinho, condamnat la 9 ani de închisoare

Profimedia

Situație bizară în cazul lui Robinho, care a fost condamnat la 9 ani de închisoare

Curtea de Casaţie din Roma, ultima instanţă din Italia, a confirmat condamnarea lui Robinho şi a lui Ricardo Falco la nouă ani de închisoare pentru viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cererea a fost înaintată de procurori către Ministerul Justiţiei din Italia. Totuși, sunt șanse ca fostul fotbalist și prietenul său să nu fie extrădați. Motivul? Constituţia braziliană nu permite extrădarea cetăţenilor săi, potrivit thesun.co.uk.

Robinho poate fi arestat dacă părăsește Brazilia și se află într-o țară care are un acord de extrădare cu Italia.

Faptele pentru care Robinho a fost condamnat datează din 2013. Şase persoane ar fi participat la un viol în grup, însă patru nu au fost identificate de anchetatori. Robinho era legitimat atunci la AC Milan. Avocaţii lui Robinho au susţinut că nu a fost vorba de un viol, ci de un act sexual consensual.

Robinho a participat la viol în grup în 2013

Fotbalistul a participat la violarea în grup a unei albaneze atunci în vârstă de 23 de ani, într-o discotecă din Milano.

Reclamă

Robinho şi prietenii săi „au îmbătat-o și au umilit-o cu brutalitate, manifestând un dispreț deosebit” până când a devenit inconştientă şi incapabilă să opună rezistenţă. Apoi au întreţinut cu ea „raporturi sexuale multiple şi consecutive”, potrivit Corriere della Serra.

În primă instanţă, jucătorul brazilian şi prietenul lui Ricardo Falco au fost condamnaţi la 23 noiembrie 2017.

În decembrie 2020, condamnarea la nouă ani de închisoare a fost menţinută în apel de o instanţă din Milano.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 37 de ani, Robinho a evoluat de-a lungul carierei la cluburi uriașe, precum Real Madrid, Manchester City și AC Milan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și