Închide meniul

Situație disperată pentru Julia Sauter! Sportiva care reprezintă România nu are bani să meargă la Campionatul Mondial de Patinaj din Japonia

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 martie 2023, 17:09

Situație disperată pentru Julia Sauter! Sportiva care reprezintă România nu are bani să meargă la Campionatul Mondial de Patinaj din Japonia

Situație disperată pentru Julia Sauter

Julia Sauter, la o competiție

Situație disperată pentru Julia Sauter! Sportiva din Germania care reprezintă România la patinaj se confruntă cu probleme serioase, chiar înainte de începerea Campionatului Mondial de Patinaj din Japonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși sportiva s-a calificat la competiție, situația financiară nu îi permite în acest moment să ajungă în Țara Soarelui Răsare. Campionatul Mondial de la Saitama 2023 se desfășoară în perioada 20-26 martie, 2023, în Japonia. Competiția va putea fi urmărită în AntenaPLAY.

Situație disperată pentru Julia Sauter! Sportiva care reprezintă România nu are bani să meargă la Campionatul Mondial de Patinaj din Japonia

După ce săptămâna trecută s-a calificat la Mondialele din Japonia, după o prestație superbă pe pe pationarul din Otopeni, Julia Sauter are acum de confruntat un nou impediment, unul financiar. Sportiva de origine germană și echipa ei nu au suficiente fonduri pentru a face deplasarea în Japonia, iar zilele până la startul competiției se scurg cu repeziciune.

Ministerul Sportului s-a oferit să deconteze prețul biletelor de avion, însă Julia Sauter și echipa sa nu își permit să achiziționeze biletele pentru Japonia. În acest moment, un singur bilet costă aproximativ 2.000 de euro.

Până în prezent, Julia Sauter a câștigat 6 medalii internaționale la seniori și 5 titluri la campionatele naționale ale României. La Campionatul European din 2023 s-a clasat pe locul 10. La Campionatul European din 2019 s-a calificat pentru segmentul final, clasându-se pe locul 14 în total.

Reclamă

În 2010 și 2011, la competițiile dedicate juniorilor, Julia a reprezentat Germania. Din martie 2013 însă, ea reprezintă România.

Julia Sauter, nemţoaica de la patinaj, s-a îndrăgostit de ţara noastră şi vrea să reprezinte România la Jocurile Olimpice

Nemţoaica de la patinaj, Julia Sauter, îi multumeşte României. A făcut-o cunoscută în toată lumea. Julia n-are cetăţenie română, dar este de 6 ori campioană pe gheaţă pentru România!

În 2019, Julia Sauter a reuşit cel mai tare rezultat la fete din istoria României! Un loc 19 la europene. Julia n-are părinţi sau bunici din România, dar a ales să concureze pentru ţara noastră, pentru că a fost antrenată de românul Negrea.

Reclamă 4 / 0/3

„Faptul că pot concura pentru România e o mândrie„, a spus Julia Sauter. Julia concurează de 9 ani pentru România. Pentru olimpiada de peste 4 ani, Julia are nevoie de cetăţenie! Va avea 28 de ani.

„Nu ştiu dacă mai rezist încă 4 ani pentru că îmbătrânesc. Dar nu cunosc vreun sportiv care să nu viseze la JO„, mai spune Julia. Şi în Germania, patinajul e un sport scump.

„Pentru familia mea a fost foarte bine, pentru că toţi banii pe care i-au investit timp de 20 de ani în patinajul meu au meritat„, a mai spus Julia.

Julia a venit în România şi la concursuri, dar şi in vacanţă.

„Poiana, când e plină de zapadă, e foarte frumoasă. Oraşul meu preferat este Braşov, mereu îmi doresc să stau acolo câteva zile în plus„, mai spus Julia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și