Închide meniul

Situaţie tragică pentru fostul campion de la Steaua! A murit acum două luni şi încă se află la morga

Publicat: 7 februarie 2024, 15:07

Reclamă
Situaţie tragică pentru fostul campion de la Steaua! A murit acum două luni şi încă se află la morga

Situaţie tragică pentru fostul campion de la Steaua

Echipa Stelei, în care evolua Gabriel Zahiu/ GSP.ro

Situaţie tragică pentru fostul campion de la Steaua. Gabriel Zahiu a murit în urmă cu două luni, iar trupul său încă se află la o morgă din Suedia, acolo unde fostul fotbalist a decedat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Zahiu a decedat pe 20 noiembrie 2023, la doar câteva zile după ce a împlinit 67 de ani. Acesta a câştigat, de-a lungul carierei, două titluri de campion cu Steaua, evoluând în 120 de meciuri pentru roş-albaştri.

Situaţie tragică pentru fostul campion de la Steaua

Trupul lui Gabriel Zahiu se află de două luni la morga în Suedia, notează gsp.ro. Fostul fotbalist era stabilit la Helsingborg, acolo unde şi-a încheiat cariera profesionistă.

De pe 20 noiembrie, de când a decedat, nepoţii lui fac eforturi pentru a-i repatria trupul neînsufleţit. Procedura este una mai dificilă, dat fiind faptul că Gabriel Zahiu a renunţat la cetăţenia română pentru cea suedeză.

Nepoata lui Gabriel Zahiu a oferit declaraţii despre situaţia tragică în care s-a ajuns. Aceasta a dezvăluit că a aflat de decesul fostului fotbalist de pe un site de persoane decedate, în urmă cu doar câteva zile.

Reclamă

„Am avut ceva suspiciuni în noiembrie. N-a mai dat niciun telefon, nici nu putea fi apelat. Tot speram că e plecat prin Spania sau pe undeva unde nu are semnal.

Bănuielile că s-a întâmplat ceva rău au crescut pe 17 noiembrie, de ziua lui. Nu s-a întâmplat niciodată să nu răspundă la telefonul nostru sau să nu sune el înapoi. Din păcate noi, rudele lui, am avut probleme personale mari. N-am putut să plecăm în Suedia după el.

Apoi au venit Crăciunul și Anul nou și nu am primit niciun semn. Fratele meu a trimis atunci pe cineva la apartamentul lui din Helsingborg. Vecinii au spus că nu l-au văzut de mult timp, «Probabil e plecat în România» au spus ei.

Reclamă 4 / 0/3

Confirmarea oficială a venit zilele trecute după ce fratele meu, isteț, s-a gândit să-l caute pe lista persoanelor decedate. Acolo e un site unde se anunță toate persoanele decedate. Fratele meu i-a găsit numele pe listă”, a declarat nepoata lui Gabriel Zahiu, conform libertatea.ro.

Gabriel Zahiu şi-a început cariera la Gloria Buzău, şi a ajuns la Steaua în 1975. Acesta a evoluat timp de şase sezoane pentru „militari”, pe postul de fundaş central, fiind coechiperi cu Anghel Iordănescu sau Marcel Răducanu.

Zahiu a cucerit de două ori titlul cu Steaua, iar după cele şase sezoane petrecute în tricoul roş-albaştrilor, s-a transferat la Gloria Buzău, urmând ca înainte de Revoluţie să fugă din ţară şi să se stabilească în Suedia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și