Închide meniul
Foto

Șoc total pentru Cristi Borcea: „De-abia scotea câteva cuvinte!”. A trecut direct pe pastile când a pățit ultima dată așa ceva

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 august 2022, 12:15 / Actualizat: 22 august 2022, 17:24

Șoc total pentru Cristi Borcea: „De-abia scotea câteva cuvinte!”. A trecut direct pe pastile când a pățit ultima dată așa ceva

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea, în timpul unui meci / Sport Pictures

A fost un șoc total pentru Cristi Borcea, în acest an. Unul dintre apropiații săi a dezvăluit prin ce a trecut omul de afaceri la finalul lunii mai, când Dinamo a retrogradat, pentru prima dată în istoria clubului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul patron al lui Dinamo a trăit o dezamăgire cruntă, chiar dacă nu mai investește la echipa din Ștefan cel Mare. Nașul său, Cristi Bobar, fost director sportiv al alb-roșiilor, a oferit detalii.

Șoc total pentru Cristi Borcea după retrogradarea lui Dinamo: „De-abia scotea câteva cuvinte!”

Da, ne-am întâlnit, am vorbit, chiar am discutat în a doua sau în a treia zi de după ce a retrogradat Dinamo și era negru, de-abia scotea câteva cuvinte. Era șocat! Un om care a suferit foarte, foarte mult că a retrogradat Dinamo„, a spus Cristi Bobar pentru fanatik.ro.

Tot el a precizat motivul pentru care Cristi Borcea nu este dispus să fie din nou finanțator la Dinamo, nici măcar prin intermediul fiului său Patrick Borcea.

În momentul de față, nu-l văd, nu pentru că nu ar avea 1-2 milioane, de cât are nevoie Dinamo să iasă din această perioadă proastă. Dar el este tipul de dinamovist care tot timpul vrea să se bată la titlu și asta înseamnă să te bați cu CFR, cu Craiova, cu Sepsi, cu echipe foarte bine organizate financiar sau stau foarte bine. Cu FCSB.

Reclamă

Și atunci el e foarte conștient că pe lângă acele 2 milioane mai trebuie investite milioane bune în club pentru a aduce jucători, antrenori, staff și tot ce trebuie„, a mai declarat Bobar.

Probleme mari de sănătate pentru Borcea: „Nu dorm noaptea, iau câte cinci pastile”

Cristi Borcea a mai trecut printr-un astfel de șoc, după un moment „negru” la Dinamo și a avut grave probleme de sănătate. A ajuns chiar să fie operat pe cord deschis după un titlu ratat.

Când am pierdut primul campionat în sezonul 1998/1999, am avut 3 săptămâni în care n-am dormit deloc. Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani. Și în momentul de față sunt pe pastile.

Reclamă 4 / 0/3

N-am regretat nici când am făcut operația pe cord, nici când am pierdut campionate, nici când am ratat calificarea în Champions League, nici când am fost la pușcărie 5 ani și jumătate„, a povestit Cristi Borcea, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Milionarul care are 9 copii cu 4 femei a spus că fotbalul i-a distrus sănătatea. A trecut direct pe pastile și a vorbit despre „blestemul” lui Dinamo.

Am pierdut mult, cel mai mult am pierdut sănătatea. Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi, operaţie pe cord, două divorţuri, mai mult ce sa pierzi? Plus atâtea milioane. Am norocul că am o familie extraordinară, o soţie deosebită, care mă întelege că sunt momente grele prin ce am trecut, dar atunci m-au înţeles.

Le-am zis ca e fotbalul pe primul plan. Nu regret din ceea ce am făcut, am avut şi satisfactii. Marea mea nerealizare, Liga Campionilor. E o echipă blestemată (n.r.- Dinamo)”, a dezvăluit Cristi Borcea, anul trecut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și