Închide meniul
NEWS ALERT

Şocant! Dobermanul lui Malcom Edjouma ar fi atacat şi rănit o fetiţă de 7 ani. Câinele nu avea lesă şi nici botniţă

Publicat: 11 septembrie 2024, 13:12

Reclamă
Şocant! Dobermanul lui Malcom Edjouma ar fi atacat şi rănit o fetiţă de 7 ani. Câinele nu avea lesă şi nici botniţă

Dobermanul lui Malcom Edjouma ar fi atacat şi rănit o fetiţă de 7 ani. Câinele nu avea lesă şi nici botniţă

Malcom Edjouma, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Dobermanul lui Malcom Edjouma ar fi atacat şi rănit o fetiţă de 7 ani. Câinele nu avea lesă şi nici botniţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O fetiţă de şapte ani a fost atacată de un câine de talie mare într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei şi a fost rănită, fără a fi nevoie să fie transportată la spital. Animalul, un pui de dobernam care aparţine jucătorului FCSB Malcom Edjouma, era plimbat fără lesă şi botniţă.

Dobermanul lui Malcom Edjouma ar fi atacat şi rănit o fetiţă de 7 ani

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că animalul aparţine jucătorului FCSB Malcom Edjouma. Incidentul s-a produs în Parcul Plumbuita 1, unde cîinele era plimbat de concubina fotbalistului.

Câinele, un pui de doberman de aproximativ şase luni, s-a apropiat de fetiţă, fără intenţia de a o muşca, probabil pentru a se juca. Fetiţa a căzut şi are câteva zgârieturi. A primit îngrijiri de la Ambulanţă, fără a fi nevoie să meargă la spital.

Francezul Malcom Edjouma, în vârstă de 27 de ani, este legitimat la FCSB din 2022.

Ştirea iniţială. 

Reclamă
Reclamă

 Ieri, 10 septembrie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 14.30,  cu privire la faptul că, în zona unui loc de joacă, din Sectorul 2, o minoră ar fi fost atacată de un câine de talie mare. Poliţişti din cadrul subunităţii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, în parc fiind identificată o femeie, care plimba un câine fără lesă şi botniţă”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a peecizat că fetiţei, de 7 ani, căreia i-au fost provocate zgâieturi uşoare, i-au fost acordate îngrijiri medicale, de către un echipaj de prim ajutor.

Precizăm faptul că nu a fost necesar transportul la spital. Ulterior, la adresa menţionată s-a prezentat si deţinătorul câinelui, un bărbat de cetăţenie străină. Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecţia Animalelor, în vederea continuătii cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun”, a mai transmis sursa citată.

Reclamă

Poliţia explică faptul că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”neluarea de către proprietarul / deţinătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei”, conform OUG 55/ 2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:26

Super-lovitură dată de Al-Gharafa, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei. Cine va juca alături de Coman şi Joselu

15:14

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură. Universitatea Craiova a transferat un jucător de la o rivală din Liga 1

14:23

Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României

13:08

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

13:01

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și