Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea împlineşte 34 de ani şi a primit un mesaj savuros de la fiul lui Ion Ţiriac, cu care ar fi într-o relaţie

Publicat: 7 aprilie 2024, 13:55

Reclamă
Sorana Cîrstea împlineşte 34 de ani şi a primit un mesaj savuros de la fiul lui Ion Ţiriac, cu care ar fi într-o relaţie

Sorana Cîrstea împlineşte 34 de ani şi a primit un mesaj savuros de la fiul lui Ion Ţiriac

Sorana Cîrstea şi Alexandru Ion Ţiriac / Colaj Instagram

Zi specială pentru Sorana Cîrstea, care împlineşte 34 de ani şi a primit un mesaj savuros de la fiul lui Ion Ţiriac. „Sori” s-a oprit în optimile de finală de la Miami şi se pregăteşte pentru startul sezonului de zgură. Va juca la Madrid Open 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată pe locul 29 WTA, sportiva din România se bucură de o mică pauză. Ea a fost asaltată cu mesaje de felicitare de ziua ei de naştere.

Sorana Cîrstea a primit un mesaj savuros de la Alexandru Ion Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac

Unul dintre cei care au felicitat-o este chiar Alexandru Ion Ţiriac, cel cu care se zvoneşte de o lungă perioadă de timp că ar trăi o poveste de iubire. Niciunul dintre ei nu a confirmat în mod oficial. Fiul miliardarului român a avut o reacţie savuroasă pe reţelele sociale.  A „întinerit-o” pe Sorana.

23 de ani fericiţi! Cu plăcere pentru flori, Sorana Cîrstea„, a fost mesajul postat de Alexandru Ion Ţiriac pe Insta Story, alături de o fotografie cu Sorana.

Reclamă

În vârstă de 47 de ani, Alexandru Ion Ţiriac a fost surprins de camerele TV la mai multe meciuri ale lui „Sori”. A stat chiar în boxa în care era şi antrenorul româncei şi s-a bucurat după fiecare punct câştigat de româncă.

Sorana Cîrstea a câştigat 2 turnee de simplu în carieră şi a adunat, în total, peste 9.400.000 de dolari, potrivit wtatennis.com.

Fiul cel mare al lui Ion Ţiriac a fost căsătorit timp de 17 ani. Ileana Lazariuc şi Alexandru Ion Ţiriac au divorţat, în mare secret, în 2017. Cei doi au rămas în relaţii bune, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Alexandru Țiriac şi Nicholas Noah.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea s-a mutat în Dubai

orana Cîrstea a decis să se stabilească şi ea în Dubai (cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite), acolo unde s-a mutat şi Simona Halep.

Foarte puțini știu că locuiesc la Dubai, stau la o oră distanță și am ales să stau acasă săptămâna asta. Înseamnă mult să fiu acasă, să fiu cu gândurile mele și să dau TV-ul pe română.

E minunat. Nu am șansa să fac asta mult timp, așa că o să profit de avantaj săptămâna asta”, a declarat Sorana Cîrstea.

Sorana revine şi în România, în sezonul cald. A precizat că mereu în Bucureşti se va simţi „acasă”.

M-am mutat acum doi ani în Dubai. Jumătate de an, în general perioada de iarnă, sunt în Dubai, iar în restul anului, din primăvară și până la toamnă sunt în București.

Însă, acasă va rămâne tot timpul București, tot timpul România”, a mai spus Sorana la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și