Închide meniul

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Tenismena a anunţat unde locuieşte acum după victoria cu Caroline Garcia

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 februarie 2024, 17:11

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Tenismena a anunţat unde locuieşte acum după victoria cu Caroline Garcia

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Tenismena a anunţat unde locuieşte acum

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci la US Open 2023 / Profimedia Images

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Cea mai bună rachetă a României a anunţat unde locuieşte acum după ce a învins-o pe Caroline Garcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a decis să se stabilească şi ea în Dubai (cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite), acolo unde s-a mutat şi Simona Halep.

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Tenismena a anunţat unde locuieşte acum după victoria cu Caroline Garcia

Foarte puțini știu că locuiesc la Dubai, stau la o oră distanță și am ales să stau acasă săptămâna asta. Înseamnă mult să fiu acasă, să fiu cu gândurile mele și să dau TV-ul pe română.

E minunat. Nu am șansa să fac asta mult timp, așa că o să profit de avantaj săptămâna asta”, a declarat Sorana Cîrstea la finalul partidei cu Caroline Garcia, potrivit digisport.ro.

Sorana Cîrstea a revenit spectaculos după ce a pierdut primul set la tie-break şi a învins-o pe Caroline Garcia. Românca şi-a adjudecat următoarele două seturi cu 6-4. Partida a durat două ore şi 41 de minute.

Reclamă

Pentru calificarea în turul 2 la turneul de la Abu Dhabi, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 12.602 euro. În turul 2 românca va avea un alt meci greu, împotriva Mariei Sakkarri (28 de ani, locul 9 WTA).

Cîrstea are 2-1 în meciurile directe cu Sakkari (28 ani, 9 WTA), dar ultimul meci a fost câştigat de jucătoarea elenă, anul trecut, în turul secund la Cincinnati, cu 2-6, 6-3, 7-5.

Sorana Cîrstea e plină de încredere după prima victorie din 2024: „Am fost la pământ, dar sportul te învaţă să-ți folosești capul”

Sorana Cîrstea e plină de încredere după prima victorie din 2024, în primul tur de la Abu Dhabi. Românca a învins-o pe Caroline Garcia cu 6-7(4), 6-4, 6-4, după 2 ore şi 41 de minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria în faţa fostului număr 4 WTA a fost prima pentru Sorana Cîrstea în 2024. Românca nu traversa deloc o perioadă bună, având o serie de şase înfrângeri la rând. Ultima victorie a Soranei fusese pe 26 septembrie 2023.

Sorana Cîrstea a început foarte bine partida de la Abu Dhabi, având 3-0 şi 4-1. Din nefericire, ea nu şi-a putut menţine avantajul de un break şi a pierdut setul la tiebreak, după ce a avut alte două mingi de set la 6-5.

Românca a reuşit să treacă peste acest moment şi să câştige următoarele două seturi cu 6-4. Ea a recunoscut la finalul partidei că nu a avut parte de cele mai bune condiţii din cauza căldurii şi a vântului, dar s-a folosit de aceste lucruri pentru a se impune în faţa jucătoarei din Franţa:

Trebuie să fiu sinceră și să spun că nu a fost ușor. Am fost un pic la pământ la 6-7, dar trebuie să te resetezi și sunt foarte fericită că am făcut asta azi.

Sunt fericită că am trecut de acest tur, înseamnă mult pentru mine. Condițiile nu au fost ușoare, a fost cald. Trebuie doar să fii inteligent, să vezi cum bate vântul, cum se duc mingile. Trebuie să fii inteligent. Cred că sportul te învață să-ți folosești capul”, a mai declarat Sorana Cîrstea după meci, potrivit sursei citate.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și