Închide meniul
Foto

Soţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2024, 17:12

Reclamă

Soţia lui Denis Drăguş a avut un mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său. Vanessa a vorbit despre drama din familie pe care a trăit-o anul trecut şi i-a transmis un mesaj de mobilizare înaintea marelui meci cu Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Drăguş este una dintre cele mai frumoase soţii de fotbalişti de la EURO 2024. Cei doi au împreună două fetiţe: pe Gloria şi Derya. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Soţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său

Aseară Portugalia s-a chinuit cu Slovenia, deci orice poate fi posibil. Doamne ajută să sărbătorim victoria. Anul trecut, de ziua mea a murit bunica mea şi am înmormânant-o de ziua lui Denis, au fost cele mai urâte zile ale noastre. I-am spus aseară că anul ăsta trebuie să fie cele mai frumoase zile ale noastre. I-am spus să câştige nu pentru noi sau pentru România, ci pentru copilul acela care nu visa să ajungă aici, să-l facă fericit pe acel copil„, a spus Vanessa Drăguş la Pro TV, citat de news.ro.

Denis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0

Denis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Un jurnalist turc i-a arătat imaginile emoţionante de la finalul meciului, în care viitorul jucător al lui Trabzonspor a fost surprins alături de familie. Drăguş şi-a îmbrăţişat fetele Gloria şi Derya, dar şi soţia Vanessa. Momentul i-a fost arătat pe telefon de ziaristul venit din Turcia, moment în care atacantul de 24 de ani a început să plângă. „Mi le poţi trimite acum?”, a fost prima reacţie.

„Este ceva extraordinar, un sentiment intens. Este tot ce am putut visa. Nu am cuvinte”, a mai spus Drăguş, înainte să fie întrebat despre numele uneia dintre fetiţe, Derya, un nume turcesc. „Nu am ştiu că voi ajunge în Turcia, atunci când eu şi soţia mea am luat decizia acestui nume”, a spus fostul jucător al lui Marius Şumudică.

Reclamă
Reclamă 4

Denis Drăguş a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, în România – Ucraina 3-0, meci ce ne-a adus aproape de optimile EURO 2024. Drăguş a marcat golul 3 şi a lansat acţiunea în urma căreia Răzvan Marin a înscris golul de 2-0.

 

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:16

Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024: „Putem câştiga Cupa Mondială!”

17:01

Decizia finală în privinţa viitorului lui Andrei Raţiu! Fundaşul naţionalei, dorit în Premier League după EURO 2024

16:37

Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024! Anunţul făcut de UEFA

16:35

Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz! Ce a spus despre şansele de a deveni selecţionerul României: „Discut cu cei de la FRF!”

16:23

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 iulie

16:02

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și