Închide meniul
Foto

Soţia lui Florentin Petre a dezvăluit ce mesaje îi trimiteau amantele soţului său: „O duduie din Brăneşti şi una ‘şmecheră’ din Brăilă!”

Publicat: 21 noiembrie 2022, 9:24

Soţia lui Florentin Petre a dezvăluit ce mesaje îi trimiteau amantele soţului său: „O duduie din Brăneşti şi una ‘şmecheră’ din Brăilă!”

Margarita Peychinska este Miss Playboy Bulgaria 2002

Margarita Peychinska este soţia lui Florentin Petre / Facebook

  • Soţia lui Florentin Petre a dezvăluit ce mesaje îi trimiteau amantele soţului său
  • Margarita Peychinska susţine că soţul său avea mai multe amante

Soţia lui Florentin Petre a dezvăluit ce mesaje îi trimiteau amantele soţului său. Margarita Peychinska susţine că soţul său avea mai multe amante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margarita a oferit detalii şocante, la numai câteva zile după ce a povestit că „Piticul” ar fi înşelat-o cu sora unui coechipier al lui Patrick Petre. Femeia ar fi fost ameninţată de soţul ei că va rămâne fără copil şi că va fi dată afară din România.

Aceasta a dezvăluit ce mesaje îi trimiteau amantele soţului său, pe care le avea în România.

Reclamă

Soţia lui Florentin Petre a dezvăluit ce mesaje îi trimiteau amantele soţului său

A fost pentru prima dată când mi-a recunoscut și mi-a spus că el, de fapt, a găsit, ca să-l citez, pe una ‘șmecheră’ care îl va ajuta să intre în niște cercuri, că o să ne fie bine financiar, că el nu se va schimba față de mine și copil. Am și mesajele! Că noi nu vom simți existența ei, că el va veni acasă la fel ca până acum. Probabil s-a așteptat ca eu să accept așa ceva. Respectiva este din Brăila, unde a antrenat trei ani. Deci relația lor nu este din iulie, este de cel puțin un an. Timp în care totul a fost ok. Ne-am certat doar când lua decizii cu privire la cariera lui. Adică la Brăila nu-și primea banii, nu avea rezultate, simțeam că e un motiv pentru care vrea să stea acolo și care nu este legat de fotbal. Și-a găsit o șmecheră care îl va ajuta

Acum doi ani, după ce s-au ridicat prima dată restricțiile în pandemie, el își dăduse telefonul vechi copilului și, dintr-o dată, am intrat pe messenger. Mi-a apărut pe ce profil vreau să intru, pe al lui Florentin sau al copilului. Și eu am apăsat pe al lui Florentin. Am găsit niște conversații cu o duduie de la Brănești, cu poze dezbrăcată, cu mesaje de genul ‘Te iubesc’, ‘Vreau să te strâng în brațe’. Adică nu este prima abatere, poate se va întreba și lumea de ce am rămas cu el dacă am trecut prin atâtea„, a spus Margarita Peychinska pentru cancan.ro.

Reclamă

Soţia lui Florentin Petre este în stare de şoc. Dezvăluiri incredibile făcute de Margarita Peychinska

Florentin Petre şi Margarita Peychinska au împreună un băiat de opt ani. Fostul fotbalist a mai fost căsătorit şi cu Cătălina, cea cu care are doi copii.

Mi-a spus să am grijă ce vorbesc cu voi, că dacă dau în el și nu sunt diplomată voi pierde tot. La ce se referea? Că-mi va lua copilul, că o să-mi facă program de vizită, că o să mă pună să-i plătesc pensie alimentară, că o să mă dea afară din țară pentru că nu am cetățenie, că o să mă dea afară din casă și așa mai departe. Amenițările continuă și în prezent. Uite, eu recunosc, mai fac atacuri de panică în trafic, când sunt în mașină. Și le fac de ani de zile, nu de acum. Și el vrea să se folosească de asta și să mă scoată incapabilă să am grijă de copilul meu, pe care îl cresc de opt ani, de când l-am născut. Copilul stă numai cu mine, eu am grijă de el, mâncare, școală, fotbal. Și el vrea să mă scoată nebună!

Eu nu-l mai recunosc. Cel mai mult mă deranjează că încearcă să dea vina pe mine. Că a simțit el că nu-l mai iubesc, că l-am neglijat. Dar tu, când ai o relație cu altcineva, cum ai simțit că eu nu te iubesc? Le-am auzit pe toate în aceste patru luni.

Reclamă 4 / 0/3

Eu i-am crescut copiii. Cel mijlociu a stat la noi patru ani. În fiecare zi a avut mâncare caldă la masă, haine curate. Am avut grijă de casă așa cum am putut. I-am dat toată libertatea. Ce era să fac? Să-l urmez unde se duce să antreneze? Fără să-mi pese de copil? Școală, grădiniță, nu poți zăpăci nici copilul. A avut variante să antreneze la București, dar nu le-a ales. De ce? Și acum îmi spune că eu mă gândesc la copil. Dar el s-a gândit vreodată? Că are nevoie de prezența fizică a unui tată?„, a declarat Margarita Peychinska pentru sursa mai sus citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de un fost jucător important
Liga 1 • 7 feb., 13:48
Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de un fost jucător important: „Amatorism şi lipsă de organizare”
Florentin Petre a avut cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin, după ce fundaşul naţionalei României s-a transferat la Tottenham
Premier League • 31 ian., 10:40
Florentin Petre, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin: „Va fi liderul naţionalei! România ar trebuie să se mândrească!”
"Vi s-a propus să o preluaţi pe Dinamo" Ionuţ Chirilă, răspuns ferm după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia
Liga 1 • 18 dec., 20:41
Florentin Petre l-ar fi vrut pe Ionuţ Chirilă antrenor la Dinamo: „E luat la mişto, dar ştie fotbal!”
Florentin Petre, anunţ uluitor înainte de Dinamo - FCSB
Liga 1 • 26 nov., 17:15
Florentin Petre, anunţ uluitor înainte de Dinamo – FCSB: „O să-l pomenesc pe Becali la biserică. Vreau să câştige campionatul”
Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo
Liga 1 • 24 nov., 13:10
Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo! Răspunsul oficialului „câinilor”