Închide meniul
Foto

Soţia lui Florentin Petre, dezvăluiri incredibile: „Vorbea cu amanta, nu ştiu dacă avea 18 ani fata aia!”. Divorţul, iminent pentru fostul dinamovist

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 12:16 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 16:29

Margarita Peychinska va divorţa de Florentin Petre

Soţia lui Florentin Petre, dezvăluiri incredibile. Declaraţii dure făcute de Margarita Peychinska

Florentin Petre, la un pas să divorţeze de Margarita Peychinska / Facebook

  • Margarita Peychinska l-a făcut praf pe Florentin Petre
  • Fostul dinamovist va divorţa pentru a doua oară

Soţia lui Florentin Petre a rupt tăcerea şi a venit cu dezvăluiri incredibile. Margarita Peychinska anunţă că va divorţa de fostul jucător al lui Dinamo, după ce acesta ar fi înşelat-o cu sora unui coechipier al lui Patrick Petre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care a fost desemnată Miss Playboy Bulgaria 2022 a venit cu mărturisiri de necrezut. Regretă că nu a luat mai repde decizia de a se despărţi de fostul internaţional român, cu care este căsătorită din 2013.

Soţia lui Florentin Petre a venit dezvăluiri incredibile. Declaraţii uluitoare făcute de Margarita Peychinska

Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam!

Reclamă

Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick (n.r. băiatul cel mare al lui Florentin Petre din prima căsătorie). Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat„, a declarat Margarita Peychinska pentru cancan.ro.

Nu mai este loc de împăcare între Margarita Peychinska şi Florentin Petre. „Am ajuns duşmani”, a spus cea de-a doua soţie a „Piticului”.

Reclamă

Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată. La cât am suferit, mă crezi că am ajuns la 44 de kilograme? Mi-a zis că el vrea să fie fericit. I-am spus că fericirea nu se clădește pe nefericirea altuia. Și el îmi zice: ‘păi ce? Suferi doar tu, important este să fiu eu fericit’.

Cu siguranță vom divorța! Cale de întoarcere nu mai există. Nici el nu vrea, nici eu nu pot să dau înapoi. Nu mă așteptam vreodată să se comporte în acest hal cu mine. A ajuns totul foarte urât între noi. Am ajuns dușmani. Mi-a spus că dacă vorbesc cu voi, a doua zi mergem la notar să semnăm divorțul. I-am spus că semnez doar dacă îmi convine și mie. Și atunci mi-a zis că mă va chema judecătorul!„, a spus Peychinska.

Florentin Petre a ai fost căsătorit cu Cătălina, cea cu care are doi copii. Patrick Petre, fost jucător la Dinamo, este unul dintre ei. Cu Margarita, Florentin Petre are un băiat, pe Andrei (8 ani).

Reclamă 4 / 0/3

Câți bani a „băgat” Florentin Petre în Dinamo

Florentin Petre se poate lăuda ca fiind omul care a ținut Dinamo cu bani, ani la rând. În jura de 13 milioane de euro, este suma pe care Petre „a adus-o” indirect în club. Aproape toți colegii săi de cameră s-au transferat pe bani buni în străinătate. „Se băteau care să stea cu mine în cameră”, își amintește Petre, invitat fiind la AS.ro LIVE.

Totul a început cu Tararache, a continuat cu Marius Niculae. Au urmat apoi Ciprian Marica și Cristi Pulhac. Florentin Petre a dezvăluit și ce salariu avea la Dinamo.

Eu aveam 4 mii de dolari, pe an, la Dinamo, și jucam la naționala de tineret. Salariile erau foarte mici, noroc că mai aveam prime de joc.

Se băteau pe mine, sa stea în cameră cu mine. Am transferat patru jucători. Am adus cam 13 milioane de euro, la Dinamo. Dacă îmi luam 10%, eram milionar acum.

L-am avut prima dată pe Tararache, a plecat pe două milioane și ceva. A venit Marius Niculae a plecat pe trei spre patru. Marica, a plecat și el pe patru, cinci milioane. Pulhac, a plecat și el pe niște bănuți frumoși„, a dezvăluit Florentin Petre la AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”