Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Omul care aducea banii! ULUITOR! Câți bani a „băgat” Florentin Petre în Dinamo: „Dacă îmi luam 10% eram milionar!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 8:36 / Actualizat: 15 decembrie 2021, 10:08

Omul care aducea banii! ULUITOR! Câți bani a „băgat Florentin Petre în Dinamo: „Dacă îmi luam 10% eram milionar!

Florentin Petre, dezvăluiri de senzaţie la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Totul a început cu Tararache, a continuat cu Marius Niculae. Au urmat apoi Ciprian Marica și Cristi Pulhac. Florentin Petre a dezvăluit și ce salariu avea la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu aveam 4 mii de dolari, pe an, la Dinamo, și jucam la naționala de tineret. Salariile erau foarte mici, noroc că mai aveam prime de joc.

Se băteau pe mine, sa stea în cameră cu mine. Am transferat patru jucători. Am adus cam 13 milioane de euro, la Dinamo :). Dacă îmi luam 10%, eram milionar acum.

L-am avut prima dată pe Tararache, a plecat pe două milioane și ceva. A venit Marius Niculae a plecat pe trei spre patru. Marica, a plecat și el pe patru, cinci milioane. Pulhac, a plecat și el pe niște bănuți frumoși„, a dezvăluit Florentin Petre la AS.ro LIVE.

Jucătorul pe care Florentin Petre nu a reușit să-l transfere

Dintre toți colegii de cameră pe care i-a avut, Florentin Petre a dat eșuat doar cu unul. Este vorba de Alex Păcurar, care-i „reproșează” și acum.

Reclamă

Singurul, care și acum îmi reproșează că nu am reușit să-l vând, este Alex Păcurar. ‘Bă, eu sunt singura petardă pe care ai ținut-o în cameră și nu a plecat’, îmi zice și acum„, a mai povestit Florentin Petre.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și