Închide meniul
Foto

Soţia lui Gabi Enache a „lovit” din nou! Lena a îmbrăcat un costum de baie minuscul şi şi-a dat fanii peste cap: „Regina!”

Reclamă

Publicat: 9 august 2023, 22:33

Soţia lui Gabi Enache a „lovit” din nou! Lena a îmbrăcat un costum de baie minuscul şi şi-a dat fanii peste cap: „Regina!”

Soţia lui Gabi Enache a "lovit" din nou

Gabi Enache este căsătorit cu Lena Enache / Colaj Instagram

Soţia lui Gabi Enache a „lovit” din nou. Lena Enache a avut o nouă apariţie răvăşitoare pe reţelele sociale. A îmbrăcat un costum de baie minuscul şi şi-a dat fanii peste cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Considerată a fi una dintre cele mai sexy soţii de fotbalişti, Lena este fost model şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Fina Anamariei Prodan a atras toate privirile pe litoralul românesc.

Soţia lui Gabi Enache a „lovit” din nou

Lena Enache a postat mai multe imagini provocatoare pe contul ei de Instagram, unde are zeci de mii de fani. „În ultima zi de vacanță aleg mereu costumul de baie din doua piese”, a fost mesajul pe care l-a transmis.

Soţia fostului jucător de la FCSB şi FC U Craiova 1948 şi-a arătat tatuajele. „Regina!„, i-a comentat un urmăritor celei care a recunoscut că a trecut pe la medicul estetician.

Am o singură operație, implantul mamar și cam atât. 500 ml mi-am pus. Se puteau și mai mari, dar nu e stilul meu, să fie acolo drăguț, finuț. Am făcut intervenția la sâni după a cea de-a doua sarcină, după ce l-am născut pe Edan, la 29 de ani„, spunea Lena Enache într-un interviu pentru click.ro.

Reclamă

Gabi Enache s-a despărţit cu scandal de prima soţie, Mădălina, cu care are o fetiţă. Au divorţat în 2017 şi s-a căsătorit civil cu Lena în acelaşi an.Lena a ţinut să nege că i-ar fi despărţit pe cei doi, ea susţinând că relaţia lui Gabi cu prima soţie era încheiată când ei au început să fie împreună.

Adrian Mititelu, conflict în direct cu Gabi Enache

Gabi Enache s-a despărţit de Craiova lui Mititelu şi încă nu a semnat cu nicio echipă. Fundaşul în vârstă de 32 de ani a anunţat că încă mai are de încasat bani de la gruparea din Bănie.

Am de luat bani de la Craiova. Am primit bani pe jumătate din luna martie. Când mai aveam 6 luni de contract am spus «Hai să reziliem. Cât mai am de luat? Noiembrie și decembrie. Vreau și ianuarie și plec. Renunț la 5 luni de contract». Am așteptat vreo 10 zile să se discute cu patronul… Mi s-a spus că nu mi se dau banii pe ianuarie. Mi s-a cerut să renunț la 6 luni. Să primesc doar banii la zi. Nu am fost de acord.

Reclamă 4 / 0/3

Au zis ei să reziliem, când mai erau câteva zile până la finalul perioadei de transferuri. Nu negociasem cu nicio echipă. Am zis că aș vrea să primesc banii pe ianuarie, dar și februarie, dacă nu îmi găsesc echipă. Nu au fost de acord, așa că am stat până la final. Clubul nu a vrut să economisească 5 luni de salariu”, a acuzat Gabi Enache la emisiunea GSP Live.

Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar! Sper să nu mai păcălească un alt club așa cum ne-a păcălit pe noi. Și-a pregătit o strategie pentru a justifica dezinteresul pentru profesia lui. Scopul este să-i păcălească și pe alții. Mai vrea încă 1-2 ani de vacanță. Acest pseudofotbalist, care a costat clubul aproape 200.000 de euro pentru 18 luni, este tratat precum un refugiat din Ucraina”, a reacţionat, printr-un SMS, Adrian Mititelu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și