Închide meniul
Foto

Lena Enache, imagini incendiare la piscină! Şi naşa Anamaria Prodan a fost impresionată: „Superbă femeie”

Publicat: 7 august 2023, 19:52

Reclamă
Lena Enache, imagini incendiare la piscină! Şi naşa Anamaria Prodan a fost impresionată: „Superbă femeie”

Lena Enache, imagini incendiare la piscină!

Lena Enache / Instagram

Lena Enache a postat imagini incendiare la piscină. Soţia lui Gabi Enache e cunoscută ca o persoană total lipsită de inhibiţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Una dintre cele mai sexy soţii de fotbalişti, Lena i-a făcut pe fani şi de această dată să „înroşească” butonul de like.

Lena Enache, imagini incendiare la piscină!

Două poze în care Lena e surprinsă în ipostaze sexy, la piscină, au adunat aproape 200 de like-uri într-o singură oră.

Şi ieri Lena a publicat pe contul ei de Instagram imagini incendiare, într-un costum de baie care îi punea în evidenţă formele.

Perfectă!”, „Superbă femeie” şi „Bombă sexy” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Reclamă

Şi Anamaria Prodan, naşa de cununie a Lenei, a dat Like atunci când a văzut pozele sexy publicate ieri de soţia lui Gabi Enache pe Instagram. Anamaria Prodan şi soţul ei de atunci, Laurenţiu Reghecampf, au fost naşii de cununie ai Lenei şi ai lui Gabi Enache şi naşii de botez ai băieţelului celor doi, Edan.

Lena Enache s-a pozat provocator la piscină / Instagram
Lena Enache s-a pozat provocator la piscină / Instagram

Lena Enache a pozat goală!

Lena a apărut, recent, goală în mai multe poze de pe Instagram. Bomba sexy nu se fereşte deloc să apară în ipostaze provocatoare. Ea a mărturisit că nu şi-a făcut decât o operaţie estetică.

Am o singură operație, implantul mamar și cam atât. 500 ml mi-am pus. Se puteau și mai mari, dar nu e stilul meu, să fie acolo drăguț, finuț. Am făcut intervenția la sâni după cea de-a doua sarcină, după ce l-am născut pe Edan, la 29 de ani. Din cauza alăptatului, sânii se cam lăsaseră. Eu mănânc și jumătate de cozonac o dată. Mă mai lupt și eu acum cu celulita”, declara Lena pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Enache s-a despărţit cu scandal de prima soţie, Mădălina, cu care are o fetiţă.

Lena a ţinut să nege că i-ar fi despărţit pe cei doi, ea susţinând că relaţia lui Gabi cu prima soţie era încheiată când ei au început să fie împreună.

Gabi Enache e liber de contract

Gabi Enache va împlini 33 de ani pe 18 august anul acesta. Jucătorul este momentan liber de contract, după ce s-a despărţit de formaţia patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova 1948.

Gabi Enache îl acuza pe Adrian Mititelu că nu i-a achitat toate salariile. În replică, Adrian Mititelu a susţinut că, în perioada în care a jucat la FCU Craiova, Gabi Enache a păcălit fotbalul.

Am de luat bani de la Craiova. Am primit bani pe jumătate din luna martie. Când mai aveam 6 luni de contract am spus «Hai să reziliem. Cât mai am de luat? Noiembrie și decembrie. Vreau și ianuarie și plec. Renunț la 5 luni de contract». Am așteptat vreo 10 zile să se discute cu patronul… Mi s-a spus că nu mi se dau banii pe ianuarie. Mi s-a cerut să renunț la 6 luni. Să primesc doar banii la zi. Nu am fost de acord.

Au zis ei să reziliem, când mai erau câteva zile până la finalul perioadei de transferuri. Nu negociasem cu nicio echipă. Am zis că aș vrea să primesc banii pe ianuarie, dar și februarie, dacă nu îmi găsesc echipă. Nu au fost de acord, așa că am stat până la final. Clubul nu a vrut să economisească 5 luni de salariu”, a acuzat Gabi Enache la emisiunea GSP Live.

Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar! Sper să nu mai păcălească un alt club așa cum ne-a păcălit pe noi. Și-a pregătit o strategie pentru a justifica dezinteresul pentru profesia lui. Scopul este să-i păcălească și pe alții. Mai vrea încă 1-2 ani de vacanță. Acest pseudofotbalist, care a costat clubul aproape 200.000 de euro pentru 18 luni, este tratat precum un refugiat din Ucraina”, a reacţionat, printr-un SMS, Adrian Mititelu.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și