Închide meniul
Foto

Soţia lui Ionel Dănciulescu a avut o apariţie răvăşitoare la piscină. Cât de frumoasă este Mihaela Dănciulescu

Reclamă

Publicat: 29 iulie 2023, 19:44

Soţia lui Ionel Dănciulescu a avut o apariţie răvăşitoare la piscină. Cât de frumoasă este Mihaela Dănciulescu

Ionel Dăciulescu şi Mihaela, superba lui soţie, au o fiică: pe Diana

Ionel Dănciulescu este căsătorit cu Mihaela Dănciulescu / Colaj Instagram

Soţia lui Ionel Dănciulescu a avut o apariţie răvăşitoare la piscină. Fostul atacant de la Dinamo şi Steaua trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Mihaela Dănciulescu. Cei doi sunt împreună de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 46 de ani, Dănciulescu se menţine în formă. S-a dus la Mamaia şi s-a relaxat chiar la hotelul lui Gică Hagi. Soţia lui, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a întors toate privirile.

Soţia lui Ionel Dănciulescu a avut o apariţie răvăşitoare la piscină

Fostul jucător s-a fotografiat, la plajă, alături de Mihaela. Imaginile le-a postat pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 15.000 de urmăritori.

Ionel Dănciulescu şi Mihaela Dănciulescu
Ionel Dănciulescu şi Mihaela Dănciulescu

Ionel Dănciulescu a jucat pentru marile rivale din fotbalul românesc. Cu Steaua a câştigat două titluri (1998, 2001), o Cupă a României (1999) şi o Supercupă a României (1998). A obţinut performanţe remarcabile şi cu Dinamo. Trei titluri (2002, 2004, 2007), trei Cupe ale României (2003, 2004, 2012) şi o Supercupă a României a cucerit în Ştefan cel Mare.

Mihaela şi Ionel Dănciulescu sunt împreună din 1998, iar relaţia nu a fost întotdeauna perfectă. În urmă cu 5 ani, mariajul dintre Ionel Dănciulescu şi Mihaela a trecut printr-o criză uriaşă.

Reclamă

Ionel Dănciulescu a avut probleme în căsnicie

La acel moment, s-a speculat despre Ionel Dănciulescu că ar fi avut o relaţie cu Andreea Bododel, fosta soţie a lui Tiberiu Bălan. Până la urmă, Ionel Dănciulescu s-a împăcat cu marea sa dragoste, iar acum formează o familie de invidiat cu Mihaela. Naşii Mihaelei şi lui Ionel Dănciulescu sunt şi ei celebri: Mariana şi Marius Lăcătuş.

Mulțumesc că îmi ești echilibru și liniște, bunătate și iubire, iubită și soție, cea mai bună mamă! Fără tine nu aș fi unde sunt! Ești tot și îți mulțumesc ca m-ai ales să fim împreună pentru totdeauna! Te iubesc„, a fost unul dintre mesajele publicate de Ionel Dănciulescu pe reţelele de socializare, conform ziare.com.

În trecut, Ionel Dănciulescu a dezvăluit şi cum a cunoscut-o pe Mihaela, cea care avea să îi devină soţie. Mihaela este sora fostului coleg al lui Ionel Dănciulescu de la Dinamo, Marius Cheregi. De asemenea, superba soţie a lui Ionel Dănciulescu este absolventă de ASE.

Reclamă 4 / 0/3

Am cunoscut-o prin nişte prieteni comuni, ne-am plăcut şi gata. Fără ea n-aş fi reuşit să fac nimic în viaţă. Mihaela a îndurat multe şi nu pot decât să-i mulţumesc pentru că a fost alături de mine mereu. În deciziile legate de fotbal însă nu ne-am consultat. De multe ori ea mi-a dat sfaturi, dar eu am făcut cum m-a tăiat capul„, a spus Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare cu suspendare

În 2022, Ionel Dănciulescu a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins la volan sub influența alcoolului. Fostul mare jucător al luiDinamo și-a primit pedeapsa la doi ani după incidentul respectiv.

Pe 11 iunie 2020, Ionel Dănciulescu a fost prins în timp ce își conducea mașina sub influența alcoolului, pe bulevardul Magheru din București. Fostul internațional român avea o alcoolemie de 1,98 la mie în sânge.

După doi ani de așteptare, Dănciulescu și-a primit pedeapsa: 13 luni de închisoare cu suspendare.

Fostul fotbalist nu a mers după gratii, dar va rămâne sub supravegherea autorităților în următorii 2 ani. În această perioadă, Dănciulescu a fost obligat să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunității.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și